Annonce
Sport

2800 tilskuere kan se Viborg FF-Kolding onsdag aften

Energi Viborg Arena er blevet godkendt til at lukke 2800 tilskuere ind. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Energi Viborg Arena er blevet godkendt til at lukke 2800 tilskuere ind allerede onsdag aften.
Annonce

Fodbold: Onsdag aften spiller Viborg FF sæsonens første hjemmekamp - og efter en afslutning på sidste sæson, hvor ganske få hundrede tilskuere kunne overvære kampene, så er der nu chance for flere tilskuere på tribunerne.

Mandag meddelte Viborg FF, at klubben har fået godkendelse til - og er klar til - at lukke 2800 tilskuere ind til onsdagens kamp mod Kolding.

- Det giver en masse til spillerne inde på banen, at vores fans er på tribunerne, og samtidig er det klart, at vi også har behov for at levere, hvad vi har lovet til vores erhvervspartnere. Det er helt afgørende for os, at der nu bliver åbnet mere op, sagde Viborg FF-direktør Morten Jensen forleden til vff.dk.

Klubben sætter et begrænset antal billetter til salg og opfordrer til, at man køber sæsonkort, da det er den sikreste vej til en plads til hjemmekampene.

Selv om der nu åbnes for flere tilskuere på stadion, så gælder der stadig en lang række restriktioner og retningslinjer, som både klubben og tilskuerne skal følge.

Det betyder blandt andet, at tribunerne inddeles i særskilte sektioner - og der må ikke være trafik imellem de opdelte sektioner hverken før, under eller efter kampen.

Alle sektioner har også egne indgange, ligesom toiletter og andre faciliteter også er særskilt for hvert afsnit.

Alle tilskuere skal også sidde ned og får en fast siddeplads anvist.

Det gælder stadig, at der skal holdes mindst en meters afstand, ligesom der også er fokus på afspritning.


Det giver en masse til spillerne inde på banen, at vores fans er på tribunerne, og samtidig er det klart, at vi også har behov for at levere, hvad vi har lovet til vores erhvervspartnere. Det er helt afgørende for os, at der nu bliver åbnet mere op

Morten Jensen, direktør Viborg FF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce