Annonce
Rund om Viborg

29-årig viborgenser truede kvinde på livet og tævede hende

Manden nægtede sig skyldig i grundlovsforhøret i marts, men endte med at erkendte tiltalerne. Arkivfoto: Morten Stricker
Det er uvist, hvad der var uoverenstemmelsen mellem de to personer, men manden truede kvinden på livet for derefter at uddele flere slag og spark.

Sjørup: En 29-årig mand blev i slutningen af marts fremført i grundlovsforhør efter at have udsat en kvinde for grov vold. Han skulle angiveligt have taget fat om halsen og klemt til, ligesom han slog hende flere gange i hovedet med knyttet hånd. Til sidst trampede han hende én gang i hovedet, da hun var væltet. Den 26. april faldt der dom i sagen. Manden blev idømt syv måneders fængsel. Tre af månederne kom fra en tidligere betinget dom.

Manden havde i grundlovsforhøret nægtet sig skyldig, men da retssagen skulle folde sig ud, valgte han at tilstå de fire sigtelser, som Anklagemyndigheden havde skrabet sammen mod ham.

For udover den grove vold skulle han angiveligt have truet kvinden, da han gav hende tæsk. Han skulle efter sigende have udtalt: ”Du har 24 timer til at skaffe de ting, ellers slår jeg dig og dine børn ihjel”, hvilket anses som trusler på livet.

Udover de to sigtelser for grov vold og trusler havde han samtidig den 24. december 2018 forsøgt at stjæle ting fra Rema 1000 på Koldingvej, og da politiet kom til butikken, fandt de også en for stor kniv på manden.

Manden havde en tidligere dom for at være i besiddelse af en større mængde euforiserende stoffer, en overtrædelse af knivloven og en overtrædelse af færdselsloven. Denne dom var betinget, og blev derfor lagt oveni dommen for grov vold og trusler på livet.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce