Annonce
Viborg

3-2-1-NU: Så er de i gang med 24 timers løb - og meget, meget mere

24 timers løbet er sat i gang. Foto: Morten Dueholm
'24 timer Viborg' blev lørdag klokken 12 skudt i gang. Indtil søndag middag er der liv og løb ved Søndersø.

Viborg: Omkring 3000 løbere forventes at deltage ved årets 24 timers løb, som netop er blevet sat i gang. Klokken 12 bevægede de første mænd og kvinder sig afsted fra startområdet - nogle i hurtigere tempo end andre.

Men nu er det jo heller ikke fart, men lige så meget viljen, der er afgørende.

Som navnet på Viborg-løbet mere end antyder, så gælder det om at holde sig i gang i et helt døgn. Til det formål er der for de flestes vedkommende masser af opbakning i form af gode holdkammerater og løbekolleger. De få rå klarer turen alene.

Langs søbredden er der flere end 100 store og små telte, som fyldt med latter, grillmad og røverhistorier kan få en til at glemme det ringe vejr.

Regnen var faktisk netop stoppet klokken 12, da startskuddet lød, men vendte hurtigt retur. Er man ikke til motion, så løber det lokale fadøl igennem hanerne i området, hvor motion og morskab flyder sammen i ét.

I år er 24 timers løbet ikke længere sit eget, men en del af noget større. 24 timer Viborg kaldes det nye koncept, som også indeholder rock&roll, fotomaraton, diverse børneløb, big band og meget andet.

Folkebladet vil løbende dække begivenheden med billeder og historier, så hold dig opdateret på viborgfolkeblad.dk - og god fornøjelse!

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF delte med Vendsyssel - men overtager førstepladsen

Mest læste

Annonce