Annonce
Viborg

34-årig kvinde truede sagsbehandler med rockere: Dømt for truslerne

En sagsbehandler her på Viborg Rådhus blev i marts sidste år truet. Nu er gerningskvinden blevet dømt. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Viborg: Hvis du ikke har noget pænt at sige til folk, så lad hellere være med at sige noget overhovedet. Det er en god livsregel at følge, hvis man gerne vil holde sig ude af problemer.

For problemer, det fik en nu 34-årig kvinde, da hun i marts sidste år lagde to ikke så pæne telefonsvarerbeskeder til en sagsbehandler i Viborg Kommune.

I beskederne sagde kvinden, at hun ville pudse rockere på sagsbehandleren, og det gjorde naturligvis sagsbehandleren utryg, og hun blev i øvrigt også på den baggrund taget af sagen, som drejede sig om den 34-åriges søn.

Nu har retten idømt kvinden, som i øjeblikket bor i Vejle-området, en straf for truslerne på 20 dages betinget fængsel. Selvom den 34-årige nægtede sig skyldig, valgte hun ikke at anke rettens afgørelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Stor og ambitiøs plan for Ellekonebakken ligger klar: Nye broer, nye bygninger og en ny vej skal kæde området sammen med byen

Annonce