Annonce
Alarm 112

34-årig tog flugten efter påkørsel: Nummerplade-tip ledte politiet på sporet af ham

Uheldet skete fredag eftermiddag her i den store rundkørsel nordvest for Viborg. Foto: Google
Efter at have påkørt en 69-årig flygtede en 34-årig mand fra uheldsstedet i høj fart. Politiet fandt dog hurtigt frem til ham.

Viborg: Hvis man i bil er kommet til at påkøre et andet køretøj, en person eller andet, som tilhører andre mennesker, duer det ikke, at man bare stikker halen mellem benene og flygter fra stedet.

Det var, hvad en 34-årig mand gjorde efter et uheld i den store rundkørsel i det nordvestlige Viborg, som fordeler blandt andet Skivevej, Løgstørvej og Nordre Ringvej.

Omkring klokken 14.40 fredag eftermiddag kørte den 34-årige direkte op bagi en anden bilist - en 69-årig mand fra Tjele-området. Da uheldet var sket, holdt begge biler stille et øjeblik, men da den 69-årige pludselig steg ud af sin bil, valgte den 34-årige at flygte fra stedet i høj fart.

Et vidne nåede lige akkurat at aflæse nummerpladen, og derfor kunne politiet allerede samme eftermiddag finde frem til flugtbilens ejer.

Annonce

Ingen skader

Ejeren havde ikke selv været ude at køre denne eftermiddag, men hun ledte politiet på sporet af den 34-årige mand, som angiveligt havde snuppet ejerens bil uden at spørge om lov.

Da politiet fandt frem til flugtbilisten, viste det sig, at han ikke havde noget kørekort. Derfor blev han sigtet for både uheldet, for kørsel uden kørekort og for tyveri af bilen.

Flugtbilisten har i øvrigt heller ingen adresse.

Den 69-årige, som blev påkørt bagfra i den store rundkørsel, kom heldigvis ikke alvorligt til skade, oplyser politiet mandag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce