Annonce
Alarm 112

35-årig trusselsmand overfaldt kvinde med adskillige slag: Senere brød han hendes tilhold

Truslerne og overfaldet kostede manden et halvt års ubetinget fængsel. Foto: Morten Pedersen


Viborg: "Jeg finder en fucking pistol".

Sådan hørte vidner en 35-årig mand sige uden for et hus i Viborgs sydby en eftermiddag i januar. Ordene var rettet mod en kvinde, som han netop havde tildelt flere slag indenfor på hendes bopæl.

Inde i huset havde manden overfaldet kvinden med flere skub på kroppen, slag i ansigtet med både flad og knyttet hånd iansigtet og med et spark med knæet. Derudover rev han hende i håret.

Annonce

Nogle uger inden voldsepisoden havde den 35-årige skrevet mange beskeder til kvinden. Beskeder om at han ville "smadre soen", og at han ville "slå svinet ihjel". De mange beskeder var ifølge retten alle rettet mod kvinden.

Få dage efter voldsepisoden i kvindens hjem fik hun et tilhold, således at den 35-årige mand ikke måtte kontakte kvinden eller hendes datter. Dette tilhold brød manden i marts, da han ringede hende op.

Nu har den 35-årige voldsmand været for retten, og her blev han idømt seks måneders ubetinget fængsel for volden, truslerne og for at have brudt tilholdet.

Manden, som bor i Viborgs midtby, er flere gange tidligere straffet for netop vold og trusler, og så sent som i februar i år blev han idømt en måneds betinget fængsel for brud på færdselsloven.

Den 35-årige har ikke valgt at anke afgørelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce