Prins Joachim til åbningen af Hærvejsmarchen

Op mod 10.000 deltagere fra mere end 25 lande forventes at komme til Viborg for at deltage i Hærvejsmarchen. PR-foto

Prins Joachim til åbningen af Hærvejsmarchen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle sejl er sat til, når Hærvejsmarchen markerer sit 50 års jubilæum.

Viborg: Som protektor for Hærvejsmarchen åbner Hans Kongelige Højhed Prins Joachim den 50. udgave af marchen ved en stor åbningshøjtidelighed i Viborg den 22. juni. Alle sejl er sat til, når Hærvejsmarchen markerer sit 50 års jubilæum.

Op mod 10.000 deltagere fra flere end 25 lande forventes at komme til Viborg for at deltage i den traditionsrige vandring i de naturskønne omgivelser i byens omegn. Som protektor for Hærvejsmarchen er det prins Joachim, der står for den officielle åbning.

Prinsen har et ganske særligt forhold til Hærvejsmarchen, idet han selv som soldat ved Prinsens Livregiment i Viborg i 1989 gennemførte den længste distance på to gange 45 kilometer.

Åbningen af årets Hærvejsmarch finder sted fredag den 22. juni. Det store åbningsoptog går gennem Viborg fra Paradepladsen ved den tidligere kaserne til Domkirkepladsen midt i byen med start klokken 17.30. På Domkirkepladsen underholder multikunstneren Sigurd Barrett på skift med Prinsens Musikkorps - og klokken 18.20 holder prins Joachim den officielle åbningstale.

Blandt de øvrige talere på Domkirkepladsen er præsidenten for den internationale vandrerorganisation IML, Marc Müller, Luxembourg og præsident for Hærvejsmarchen, Viborgs borgmester Ulrik Wilbek samt Hærvejsmarchens formand Frank Mikkelsen.

Hærvejsmarchen finder sted, mens Viborgs byfest, Snapsting, løber af stablen. Så udover festlighederne omkring marchens åbning foregår der et væld af aktiviteter med blandt andet gratis koncerter rundt i hele byen.

Selve Hærvejsmarchen foregår på lørdag den 23. og søndag den 24. juni. Marchen byder på både en børnerute, en karnevalsrute, en pilgrimsrute - og traditionelle ruter på 20, 30, 40 og 45 kilometer.

50 års jubilæumsplakaten. PR-foto
50 års jubilæumsplakaten. PR-foto

Prins Joachim til åbningen af Hærvejsmarchen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce