Ejer af tatovørforretning i Viborg udsat for afpresning, vold og trusler

Den 1. november så vinduerne sådan her ud ved Tattoo Fashion i Sct. Mathias Gade. En uge efter sad de formodede gerningsmænd i retten i Viborg og fik begge to fire ugers varetægtsfængsling. En tredje medgerningsmand er efterlyst. Privatfoto

Ejer af tatovørforretning i Viborg udsat for afpresning, vold og trusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejeren af tre tattovørforretninger i Hobro, Skive og Viborg er blevet udsat for afpresning, vold og trusler. Ifølge anklageskriftet ville de sigtede brænde forretningerne ned, hvis ikke han betalte dem 100.000 kroner.

Viborg: En sag om afpresning, vold og hærværk udfoldede sig i et grundlovsforhør torsdag i Retten i Viborg, hvor to sigtede mænd i starten af 30'erne sad side om side med hver deres forsvarer og nægtede sig skyldige i alle anklager.

Dørene blev lukket, efter at anklager Søren Kløvborg havde læst sigtelserne op. En tredje mistænkt er samtidig efterlyst.

Men via sigtelserne kunne man sagtens få et ret godt billede af sagens forløb - set med politiets øjne.

Den 22. oktober skulle de sigtede være mødt op hos ejeren af tre tatovørforretninger, hvoraf den ene ligger i Sct. Mathias Gade Viborg. Her truede de to med at brænde tatovørens forretninger ned, med mindre han betalte dem 100.000 kroner.

Manden nægtede at betale pengene og fik efterfølgende tæsk af de sigtede, hvilket også kastede en sigtelse af sig. Den forurettede blev angiveligt holdt fast og tildelt knytnæveslag.

Trusler og hærværk

Herefter fulgte et forløb med trusler og afpresning den 25. og 26. oktober, indtil de sigtede angiveligt gjorde dele af deres ord til virkelighed.

Den 28., 29., og 30. oktober blev hver af tatovørforretningerne udsat for hærværk, da ruderne var blevet knust.

Men så sluttede det også for de sigtede, da de begge blev anholdt i løbet af onsdag den 7. november.

På grund af den tredje medgerningsmænd og rødder til bandemiljøet anmodede anklageren derfor om lukkede døre. En af forsvarerne protesterede imod dørlukning, da den tredje mistænktes navn allerede var blevet nævnt i anklageskriftet.

Dommer Mette Mortensen valgte dog at lukke dørene, og de næste godt halvanden time gik med grundlovsforhøret, som endte med, at begge de sigtede blev varetægtsfængslet i fire uger.

Næste retssag foregår via video.

Ejer af tatovørforretning i Viborg udsat for afpresning, vold og trusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce