Anders fra Viborg i opråb på Facebook: Hvem har stjålet mit hus?

Det er huset her, som blev stjålet onsdag aften i Åbyhøj. Privatfoto

Anders fra Viborg i opråb på Facebook: Hvem har stjålet mit hus?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et noget usædvanligt tyveri fandt sted onsdag eftermiddag eller aften i en kolonihave i Åbyhøj.

Viborg/Åbyhøj: Mange har sikkert oplevet at komme ud en morgen, og så var cyklen væk. Måske endda bilen. Men det er nok de færreste, der har oplevet at få stjålet et hus.

Det var ikke desto mindre det, Anders Boisen, der er opvokset i Viborg, oplevede onsdag aften, da han skulle ud og arbejde på sit mini-hus, der stod på en trailer i hans kolonihave i Åbyhøj.

- Jeg havde planlagt at skulle ud og arbejde på det omkring klokken 19, og jeg glædede mig faktisk over, at det nu snart var ved at være færdigt, fortæller han.

Men da han kom ud til sin kolonihave, var huset væk. En af naboerne i haveforeningen mente at have set huset omkring klokken 15, så det er forsvundet i tidsrummet mellem 15 og 19 onsdag eftermiddag.

Huset er et, som Anders Boisen selv har udviklet på igennem længere tid, og det var en del af et større projekt, hvor han har undersøgt, hvordan man kan komme til at leve og bo mere bæredygtigt.

- Det er tæt, energieffektivt og åndbart og skulle være et svar på, hvordan man kan bo bæredygtigt og genanvendeligt i forskellige fællesskaber. Det er blandt andet min plan at tage ud og besøge fællesskaber i Hjortshøj og Hertha, hvor jeg også skal holde workshop, fortæller han.

Tyv med god plads

Men den plan er nu altså blevet udskudt, i hvert fald i en periode. For huset er jo væk. Og selv om det stod på en trailer, undrer det alligevel Anders Boisen, hvordan nogen kan have stjålet det.

- Det kan jo ikke lige sidde bag på Lupo'en. Det stod på en trailer, men man har alligevel haft brug for en bil med en hel del kræfter for at kunne trække det væk, siger han.

Derudover er hans indtryk, at det har været en person med kendskab til området, som måske har haft sin gang i området - og at det er en tyv med god plads.

- Huset er ret karakteristisk, så man skal have et sted at gemme det væk, tænker jeg, siger Anders Boisen.

Efter tyveriet skrev han en opdatering om huset på Facebook, hvor han også beder folk om at henvende sig, hvis de har set det. Og det er der allerede en, der har gjort.

- Jeg har fået et opkald fra en kvinde, der har set et lignende hus i et område ved Mørke, så det skal jeg lige have undersøgt. I det hele taget er jeg meget beæret over den fantastiske respons, der har været på Facebook, siger han.

Har man set huset, opfordrer Anders Boisen til at kontakte politiet, som også er underrettet om tyveriet. Det kan ske på telefonnummer 114.

Huset er sort, cirka seks kvadratmeter stort og står på en trailer med registreringsnummer DG 96 51.

Anders fra Viborg i opråb på Facebook: Hvem har stjålet mit hus?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce