Annonce
Viborg

Kasserer takkede af efter 40 år på posten

Bent Vestergaard fik overrakt blomster. Privatfoto
Bent Vestergaard blev valgt som revisor for Løgstruphallen ved indvielsen i 1977. For 40 år siden blev han som medlem af bestyrelsen hallens kasserer. Det har han været siden, lige indtil generalforsamlingen mandag aften.
Annonce

Løgstrup: Ved generalforsamlingen i Løgstruphallen mandag aften tog bestyrelsen afsked med Bent Vestergaard, hallens kasserer gennem 40 år.

Ved hallens indvielse i 1977 var Bent Vestergaard blevet valgt som hallens revisor. Et par år senere blev han valgt til bestyrelsen og overtog posten som kasserer, som han har varetaget gennem alle årene indtil nu.

I sin takketale sagde formand for hallens bestyrelse, Peter Mandrup, at specielt i de første år på posten havde man nydt godt af Bent Vestergaards erfaringer fra hans eget revisorfirma. Der var lagt budgetter og planer, som sikrede Løgstruphallens videre udbygning og udvikling.

Bent Vestergaard stoppede som kasserer i Løgstruphallen efter 40 år på posten. Privatfoto

Gennem årene er bygget hal nummer to. Der er skydebaner, fitness-lokaler og selskabslokaler, og allersenest er tilbygget omklædningsrum til fodbold og andre udendørs idrætter.

Bent Vestergaard gik for fem år siden på pension efter at have arbejdet som revisor i Viborg gennem 50 år. I otte år var han landsformand for Registrerede Revisorer i Danmark.

I fritiden har han i en lang årrække spillet badminton i Løgstruphallen og løbet en række halvmaratoner som medlem af løbeklubben. Bent Vestergaard har ligeledes været meget aktiv inden for motorsport med rallymesterskaber på sit CV.

Han var en periode valgt til Viborg Byråd for Venstre. Siden 1983 har han været medlem af Serapion Ordenens Loge i Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce