Annonce
Viborg

4000 besøgende på to måneder: Erhvervsblogger med succes

Magne Sandgaard har allerede efter kort tid stor succes en blog, der rådgiver iværksættere ?og mindre erhvervsdrivende. Arkivfoto

Iværksættere og mindre selvstændige har siden juli flittigt benyttet Magne Sandgaards blog med råd om arbejdsmarkedsforhold.

Siden begyndelsen af juli har Viborg-virksomheden Viborg Løn & HR ApS samarbejdet med iværksættersitet Amino om en ny ekspertblog indenfor løn & HR. Det har udviklet sig til en stor succes.

Tanken er at få de tusindvis af selvstændige og iværksættere, der flittigt benytter Amino, til at være opmærksomme på de mange faldgruber, der findes, når man ansætter medarbejdere.

Ekspertbloggen har fået navnet »Sandgaards blog«, som refererer til, at virksomhedens ejer, Magne Sandgaard hver uge har et nyt blogindlæg om arbejdsmarkedsforhold i det daglige. Bloggen kan ses både på www.viborgloen.dk og www.amino.dk.

Annonce

Erfaring

På www.viborgloen.dk bliver der desuden adgang til en udførlig information om langt de fleste overenskomster suppleret med alle takster og satser af skattemæssig- og lønmæssig betydning for medarbejdere og indehavere.

»Vi har igennem 15 år arbejdet sammen med Bluegarden, der er Skandinaviens største udbyder af løn- og HR løsninger. Vores fem lønkonsulenter behandler løn & HR for cirka 200 virksomheder, og vores hotline modtager omkring 2.000 telefoniske servicekald månedligt. Det giver naturligvis en betydelig erfaring i virksomhedernes udfordringer med at lave løn & HR. Hertil skal lægges, at vi gennem vort partnerskab med Bluegarden har adgang til nogle af landets skarpeste personalejurister,« siger Magne Sandgaard.

Annonce

Forsikringer

Siden begyndelsen af juli har hans blog været besøgt af snart 4000 læsere, og et stigende antal abonnenter kommer til.

»Vi håber nu, at flere vil blogge direkte med os, da vi ved, at de selvstændige har rigtig mange spørgsmål om emnet. På den anden side får vi flere direkte henvendelser fra vore læsere, som gerne i fortrolighed vil drøfte konkrete spørgsmål, hvilket vi naturligvis respekterer,« tilføjer Magne Sandgaard.

De mest læste indlæg har været om gennemgang af forhold omkring ansættelseskontrakter og de selvstændiges meget mangelfulde dækning i tilfælde af egen sygdom, ulykke med videre. Det har overrasket, at ud af 210.000 selvstændige i personligt ejede virksomheder har kun 50.000 tegnet en sygedagforsikring. Kun 3.000 er tilmeldt ATP.

»Det står i skærende kontrast til, at netop disse ordninger er de selvstændige som arbejdsgivere pligtige til at betale til for deres egne medarbejdere. Men det kniber gevaldigt, når det kommer til indehaveren selv,« konstaterer slutter Magne Sandgaard.

Annonce
Livsstil For abonnenter

Familieliv og forretning i ét: Mathias og Natascha er sammen om det meste

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Se videoen - Byens nye hotel slår dørene op: Peak 12 er officielt åbnet

Erhverv For abonnenter

Naboer til ny grisefarm efterlyser større perspektiv for svineproduktioner

Debat

Vi skal tage hånd om den lurende velfærdskrise

Viborg For abonnenter

Turistchefen: Et stort plus for Viborg og hele regionen

Livsstil For abonnenter

Værkstedet blev i stedet til en bæredygtig taskebutik: Et opgør mod smid-ud-kulturen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Flintesmedens svalesang

Alarm 112 For abonnenter

'Der er skiderikker på skovstien!': 70-årig kvinde fik teenage-røver til at stikke af - nu er skiderikken dømt

Sport

Viktor Axelsen vinder OL-guld efter vanvittig finale

Bjerringbro For abonnenter

Stille sommer på Dyrebakken: Kejserænder bød Hans Bach velkommen hjem fra hospitalet

Debat For abonnenter

Jantelovens bogstav er da godt nok!

Debat

Kære Viborg: Det flyder med affald i jeres gader!

Annonce