Annonce
Viborg

4000 besøgende på to måneder: Erhvervsblogger med succes

Magne Sandgaard har allerede efter kort tid stor succes en blog, der rådgiver iværksættere ?og mindre erhvervsdrivende. Arkivfoto

Iværksættere og mindre selvstændige har siden juli flittigt benyttet Magne Sandgaards blog med råd om arbejdsmarkedsforhold.

Annonce

Siden begyndelsen af juli har Viborg-virksomheden Viborg Løn & HR ApS samarbejdet med iværksættersitet Amino om en ny ekspertblog indenfor løn & HR. Det har udviklet sig til en stor succes.

Tanken er at få de tusindvis af selvstændige og iværksættere, der flittigt benytter Amino, til at være opmærksomme på de mange faldgruber, der findes, når man ansætter medarbejdere.

Ekspertbloggen har fået navnet »Sandgaards blog«, som refererer til, at virksomhedens ejer, Magne Sandgaard hver uge har et nyt blogindlæg om arbejdsmarkedsforhold i det daglige. Bloggen kan ses både på www.viborgloen.dk og www.amino.dk.

Annonce

Erfaring

På www.viborgloen.dk bliver der desuden adgang til en udførlig information om langt de fleste overenskomster suppleret med alle takster og satser af skattemæssig- og lønmæssig betydning for medarbejdere og indehavere.

»Vi har igennem 15 år arbejdet sammen med Bluegarden, der er Skandinaviens største udbyder af løn- og HR løsninger. Vores fem lønkonsulenter behandler løn & HR for cirka 200 virksomheder, og vores hotline modtager omkring 2.000 telefoniske servicekald månedligt. Det giver naturligvis en betydelig erfaring i virksomhedernes udfordringer med at lave løn & HR. Hertil skal lægges, at vi gennem vort partnerskab med Bluegarden har adgang til nogle af landets skarpeste personalejurister,« siger Magne Sandgaard.

Annonce

Forsikringer

Siden begyndelsen af juli har hans blog været besøgt af snart 4000 læsere, og et stigende antal abonnenter kommer til.

»Vi håber nu, at flere vil blogge direkte med os, da vi ved, at de selvstændige har rigtig mange spørgsmål om emnet. På den anden side får vi flere direkte henvendelser fra vore læsere, som gerne i fortrolighed vil drøfte konkrete spørgsmål, hvilket vi naturligvis respekterer,« tilføjer Magne Sandgaard.

De mest læste indlæg har været om gennemgang af forhold omkring ansættelseskontrakter og de selvstændiges meget mangelfulde dækning i tilfælde af egen sygdom, ulykke med videre. Det har overrasket, at ud af 210.000 selvstændige i personligt ejede virksomheder har kun 50.000 tegnet en sygedagforsikring. Kun 3.000 er tilmeldt ATP.

»Det står i skærende kontrast til, at netop disse ordninger er de selvstændige som arbejdsgivere pligtige til at betale til for deres egne medarbejdere. Men det kniber gevaldigt, når det kommer til indehaveren selv,« konstaterer slutter Magne Sandgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Demokrati er åben samtale

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Sport For abonnenter

Lyt med - En stor profil siger farvel efter fem år på Kirkebækvej

Annonce