Stafet for livet leder efter tovholdere

Stafet for livet er et arrrangement for hele familien med underholdning for store og små. Arkivfoto

Stafet for livet leder efter tovholdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Caféen og pladsen mangler folk til årets stafet i juni.

Bjerringbro: Hvis man går med drømmen om at drive en cafe, så kan man afprøve idéen et enkelt døgn ved at melde sig som frivillig til Stafet for livet i Bjerringbro, der mangler en tovholder til caféen ved årets Stafet for livet.

Stafetten holdes i weekenden 15. og 16. juni, hvor man kan gå og løbe stafet i 24 timer til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Den slags kræver også noget mad, så som de syv tidligere år er de igen i år en café, hvor deltagere og tilskuere kan købe mad.

Dette års stafet var meget tæt på at blive aflyst, da styregruppen ikke havde nogen formand. Men i sidste øjeblik lykkedes det at få Helle Senika Christensen til at overtage posten, og nu er styregruppen i fuld gang med planlægning af det store arrangement.

To tovholdere efterlyses

- Vi mangler to tovholdere, en til at stå for opbygning af pladsen ved idrætsparken og en til at styre caféen, siger den nye formand, som har en fortid som cafébestyrer i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter og derfor også var klar til også at stå for caféen.

- Men det er nok bedst, at jeg koncentrerer mig om formandsopgaverne, siger Helle Senika Christensen.

- Hvis man melder sig som tovholder, så får man en stor grad af medbestemmelse, og der er rigtig god hjælp til begge opgaver. I begge grupper er der folk, som tidligere har været med, men som ikke ønsker at stå i spidsen for arbejdet, men vi regner med at finde nogle, som kan klare det, tilføjer hun.

Caféen sælger sund mad, som leveres af Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, så man skal ikke stå for at lave maden fra bunden. Rammerne for caféen udstikkes af Kræftens Bekæmpelse.

I øjeblikket overvejer styregruppen om, man skal have en stand på Bjerringbro Handels- og familiemesse søndag 3. marts for at gøre mere reklame for arrangementet.

Dette års Stafet for livet er nummer otte af slagsen i Bjerringbro, hvor der i løbet af et døgn er holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft.

I 2018 deltog 839 mennesker i stafetten, og den nåede trods et meget regnfuldt døgn et overskud på 300.000 kroner. Rekordåret for Stafet for livet i Bjerringbro var i 2015, hvor der deltog 1318 personer, og overskuddet var 428.000 kroner.

Stafet for livet leder efter tovholdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce