Annonce
Viborg

42-årig mand skjuler på fjerde uge to børn

Politiet efterlyser den 42-årige Michael Damgaard Jørgensen, som på fjerde uge er gået under jorden med to børn på to og seks år. Privatfoto

GRATIS: En 42-årig mand fra Viborg er efterlyst, fordi han er gået under jorden med to børn på to og seks år. Retten har to gange påbudt manden at aflevere børnene til moderen.

Annonce

Siden den 30. oktober har lokalpolitiet i Viborg på landsplan efterlyst den 42-årige Michael Damgaard Jørgensen, Viborg, fordi han mod rettens afgørelse skjuler to fælles børn for deres mor Pia Damborg Jørgensen.

De eftersøgte børn er den to-årige Malthe og hans seks-årige storesøster Annika. Privatfoto

»Fogedretten har to gange bedt os assistere med at finde børnene, der ikke som aftalt blev afleveret til skole og institution efter aftalt weekendsamvær, desværre uden held. Efter at retten har bestemt, at børnene skal være hos deres mor, indtil Statsforvaltningen den 29. november træffer en afgørelse om, hvor børnene skal være i fremtiden, besluttede vi at efterlyse manden,« oplyser vicepolitikommissær Ove Jensen, lokalpolitiet i Viborg.

Annonce

Afleverede ikke børn

Michael Damgaard Jørgensen fik udleveret børnene til samkvem fredag den 18. oktober. Mandag den 21. oktober konstaterede skolen, at den seks-årige Annika ikke mødte op og kontaktede pigens mor. Hun fandt hurtigt ud af, at faderen heller ikke som aftalt havde afleveret to-årige Malthe i børnehaven.

Dagen efter blev der ved Retten i Viborg afsagt kendelse om, at børnene skal afleveres til deres mor, og der skal de blive, til Statsforvaltningen den 29. november træffer en afgørelse om forældremyndigheden, der i dag er delt.

Annonce

Volvo-Michael

Michael Damgaard Jørgensen er kendt hos politiet i forvejen, de senere år for en række narkoovertrædelser. Han ejer en grå Volvo 240 årgang 1990 med registreringsnummer FC 43152, og netop en forkærlighed for det svenske bilmærke har givet manden tilnavnet Volvo-Michael.

»Vi har jævnligt kontakt med Michael Damgaard Jørgensen på grund af hans kriminelle aktiviteter, og vi tror, at han stadig er i området, hvor nogen dækker over ham. Det vigtigste for os er i første omgang at finde børnene,« siger Ove Jensen.

Den eftersøgte mand har familie på Kjellerup-egnen, men heller ikke her har politiet indtil videre haft held med at finde børnene, som nu er væk på fjerde uge.

Har man informationer om Michael Damgaard Jørgensen eller den grå Volvo, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

De ældste elever fik forfatter-tip

Annonce