Annonce
Viborg

46-årig onanerede foran folk i Pilehaven: Anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse

Pilehaven, som ligger mellem Nørresø og Sct. Ibs Gade, havde tirsdag aften besøg af en 46-årig onanist, som politiet anholdte. Arkivfoto: Preben Madsen.
Annonce

Viborg: Sommeren er over os, og de tårnhøje temperaturer må have givet en 46-årig mand ekstra meget sved på panden, da han i går, tirsdag aften, som en del andre lå og nød vejret i Pilehaven ved Nørresø i Viborg.

Manden havde på et tidspunkt omkring klokken 19 smidt alt tøjet, og han lå dermed fuldstændig blottet i græsset - kun af og til dækket af et håndklæde.

Pludselig gik det op for havens øvrige gæster, at manden ikke bare nød vejret og havde det varmt. Den 46-årige mand, som i øvrigt bor i Viborg, lå nemlig og onanerede.

En 22-årig kvinde, som også var i Pilehaven tirsdag aften, anmeldte ham for forseelsen, og klokken 19.12 kom politiets patrulje til haven og fik fat i den nøgne mand.

Han blev anholdt, sigtet for blufærdighedskrænkelse, og han kan nu se frem til et retsligt efterspil, oplyser politiassistent Henrik Hansen, som i øvrigt minder om, at straffelovens bestemmelse om blufærdighedskrænkelse har en straframme på op til to års fængsel.

Hvis man krænker personer på under 15 år, kan straffen dog stige til fire år bag tremmer.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Caféansat blev stukket med køkkenkniv i halsen - men er nu uden for livsfare

Viborg

LOF sætter morgensangen i system

Sport

Fisker forlænger med Viborg HK: - Specielt at være den ældste på holdet

Annonce