Annonce
Viborg

48-årig mand dræbt på hovedvejen mellem Ravnstrup og Mønsted

En 48-årig mand blev mandag aften dræbt på stedet, da han blev ramt af en bil på rute 16. Arkivfoto: Michael Bager

En mand mistede mandag aften livet, da han blev ramt af en bil, mens han kom gående midt på kørebanen på rute 16.

Annonce

Ravnstrup/Mønsted: En 48-årig mand fra Vejle-kanten mistede mandag aften livet, da han blev ramt af en bil, mens han gik midt på kørebanen på hovedvejsstrækningen mellem Ravnstrup og Mønsted.

Ifølge TV Midt/Vest fik politiet et alarmopkald fra en kvinde klokken 20.45. Kvinden var på vej mod vest på strækningen og havde ramt manden. En patruljevogn nåede frem og kunne konstatere, at manden var død af sine kvæstelser.

- Måske gik han ude på vejen, fordi han var påvirket af noget, men han kan også have været så kold, at han ikke har vidst, hvad han gjorde. Han endte i hvert fald med at betale den højeste pris, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch til tv-stationen.

Politiet vil nu teste den afdøde for alkohol og stoffer.

Ifølge tv-stationen kæder politiet ulykken sammen med to hændelser tidligere på aftenen. Kort før klokken 18 havde man i Sjørup stoppet en bil og taget føreren med på politistationen, da man mistænkte ham for at være påvirket af stoffer. Og man ved med sikkerhed, at den omkomne mand var passager i bilen og blev efterladt i bilen ved den lejlighed. Senere på aftenen ramte en bil to helleanlæg i Ravnstrup og kunne ikke fortsætte.

Politiets formodning er, at manden fortsatte i bilen efter, at kammeraten var blevet taget med. Og da bilen så gik i stykker i Ravnstrup, fortsatte han til fods herefter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce