Annonce
Indland

56-årig kvinde fundet dræbt i Aarhus: 53-årig underbo nægter sig skyldig

Foto: Michael Svenningsen

En 56-årig kvinde blev i nat fundet dræbt af flere knivstik på gaden i Brabrand. Kvindens underbo er anholdt i sagen. Han nægter sig skyldig.

AARHUS: En 56-årig kvinde blev i nat fundet dræbt af flere knivstik på Engdalsvej i Brabrand.

Klokken 01.15 modtog politiet et opkald fra en 53-årig mand, der fortalte, at han havde slået sin overbo ihjel.

Politiet sendte flere patruljer til adressen, og på gaden fandt man den 56-årige kvinde, der var dræbt af flere knivstik.

Den 53-årige mand er den formodede gerningsmand, og han var også på stedet, da Østjyllands Politi ankom. Han blev anholdt og kørt til politigården, inden han torsdag klokken 11.30 blev fremstillet i grundlovsforhør.

Annonce
Den 56-årige kvinde blev fundet foran boligblokken, dræbt af flere knivstik. Foto: Michael Svenningsen

Chokerede naboer

Politiet har natten igennem været på gerningsstedet med flere patruljer og hundepatruljer. Tidligt torsdag morgen er politiet fortsat i gang med at undersøge gerningsstedet.

Afspærringerne var ved middagstid fjernet, men man kan stadig se blodspor på asfalten ved boligblokken i det vestlige Aarhus.

Beboerne i området fortæller til Stiften, at de var chokerede over at vågne op til det massive opbud af både politi og Hjemmeværnet. Og chokerede over at finde ud af, hvad der lå bag politiets tilstedeværelse.

Lige nu går snakken i boligblokkene i området derfor på, hvad der mere præcist skete og hvorfor.

Nægter sig skyldig

Den 53-årige mand mødte torsdag op ved grundlovsforhøret ved Retten i Aarhus, hvor han nægtede sig skyldig. Efter sigtelsen, som lyder på manddrab, var blevet læst op, blev dørene til retten lukket på opfordring fra både anklager og forsvarer.

Det skete blandt andet af hensyn til den afdøde, af hensyn til videre afhøringer og på grund af sagens karakter, lød begrundelsen.

Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om sagen, og de understreger at motivet til drabet fortsat er ukendt.

Den dræbte kvindes pårørende er underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Podcast: Midtbanespiller har fundet spilleglæden i Viborg - og vil sætte jagten ind på Vejle

Annonce