Annonce
Sport

60 minutter står mellem BFH og mulig oprykning: - Sønderjyske er favorit

Bjerringbro er i skrivende stund på fjerdepladsen i 1. divison. En sejr vil tage dem forbi Sønderjyske i sæsonens sidste kamp. Foto: Morten Pedersen
Lørdag møder Bjerringbro FH Sønderjyske. En sejr vil placere Bjerringbro FH på tredjepladsen i 1. division, hvilket giver oprykningskampe mod EH Aalborg.

Håndbold: På lørdag skal Bjerringbro FH spille 60 minutters håndbold , som potentielt på sigt kan sikre holdet oprykning til Danmarks bedste kvindelige håndboldrække.

Ude venter Sønderjyske, og med en sejr kan BFH fravriste sønderjyderne tredjepladsen i 1. divisionen - en tredjeplads som indeholder den sidste billet til oprykningsspillet.

Tidligere på sæsonen lykkes det BFH at vinde 22-20 over Sønderjyske. Netop det er også en faktor, som BFH-træner Jesper Bangshøi har fokus på inden lørdagens møde:

Annonce

- Vi spillede en tæt kamp mod dem, men der vandt vi. Det har vi med os i bagagen, og vi ved at vi kan slå dem, siger Jesper Bangshøi.

Underdogs

Inden kampen tildeler BFH-trænerne Sønderjyske favoritrollen, grundet hjemmebanefordelen og den nuværende tredjeplads.


Det er svært at sige hvor store vores chancer er, men de er favoritter. Ikke overvældende favoritter dog. Jeg synes, at vi har en fair chance, og som nævnt har vi også slået dem tidligere.

Jesper Bangshøi, træner for BFH


- Det er svært at sige hvor stor vores chance er, men Sønderjyske er favorit. Ikke overvældende favorit dog. Jeg synes, at vi har en fair chance, og som nævnt har vi også slået dem tidligere, siger Jesper Bangshøi.

Jesper Bangshøi mener, at Sønderjyske har en smal favoritværdighed. Foto: Johnny Pedersen

Sønderjyske har hidtil lukket 58 mål færre ind end BFH i sæsonen. Til gengæld har Bjerringbro-holdet scoret flere mål end lørdagens modstander. Og netop den defensive styrke er noget, som Jesper Bangshøi ser som den største udfordring.

- De er gode defensivt og har en stor fysik på deres hold. Så vi skal lykkes med at bryde dem ned, og formentlig også score flere end de 22 mål, som vi scorede sidst, hvis vi skal vinde igen på lørdag, siger BFH-træneren.

Annonce

Ingen snak om nerver

Til store kampe kan også medfølge mange nerver. En sejr vil kunne definere BFH's sæson, og spillerne skal derfor være i stand til at holde hovedet koldt - eller bruge nerverne positivt til at ramme den rigtige tænding til kampen.

Jesper Bangshøi fortæller, at hans mandskab bevidst ikke har talt om potentielle nerver op til kampen.

- Hvis først man begynder at tale meget om det, så er det jo først, at man for alvor bliver nervøs. Vi har heldigvis mange i truppen, som har prøvet det før, og derfor har vi egentlig en meget god mavefornemmelse, siger han.

BFH skal bruge en sejr for at tage tredjepladsen. En uafgjort er ikke nok, da Sønderjyske på nuværende tidspunkt er to point foran BFH.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce