Annonce
Rundt om Viborg

64-årig dømt for vold: Nikkede ung mand en skalle

Det var formentlig i denne port i Bjerringbros midtby, at de unge stod og spiste deres pizzaer. Foto: Google
Da en midaldrende mand sidste sommer ville konfrontere en gruppe larmende unge, endte han med at nikke en af dem en skalle. Det er han nu blevet dømt for.
Annonce
Bjerringbro: Sidst på eftermiddagen en dag i august sidste år havde en gruppe unge drenge og piger stillet sig i en port i Bjerringbros midtby. De stod og fik sig en omgang pizza, da en 64-årig mand pludselig kom og sagde, at de ikke måtte stå i porten, fordi den var beregnet til passage.
Det forstod en af de unge mænd ikke noget af, og det fortalte han også den midaldrende mand. Den unge sagde, at det var et offentligt sted, hvor han mente, at de altså godt måtte stå og spise deres fastfood.
Derefter tog den 64-årige cigaretten ud af munden og slog sit hoved ind i den unge mands.
Sådan forklarede den unge det i hvert fald selv i retten.
Annonce

40 dages fængsel

Den 64-årige, som bor i nærheden af porten, nægtede sig skyldig i volden. Han forklarede, at han var gået ned til de unge, fordi de larmede, og han fortalte videre, at han var gået meget tæt på den unge mand, fordi han var den, der havde sagt, at de havde ret til at være i porten.
Han påstod, at de havde stået med 5-10 centimeters afstand, og at han altså ikke havde ramt den unge mand.
Det var retten dog ikke enig med ham i, da den 64-årige for nylig blev stillet for en dommer.
En lægeattest havde nemlig vist, at den unge mand efter episoden havde en øm næse, hvilket kunne tyde på, at han havde fået den 64-åriges hoved imod sig, og det var da også det, en hel del unge vidner forklarede i retten.
Den 64-årige blev derfor idømt 40 dages ubetinget fængsel for skallen. Straks efter dommen ankede han sagen til landsretten.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce