Annonce
Viborg

70 indstillet til erhvervspriser

Sidste års prisvindere er i år med i juryerne. Arkivfoto: Preben Madsen

Juryerne er lige nu ved at finde frem til, hvem der skal nomineres i de enkelte kategorier.

Viborg: Når Viborgegnens Erhvervsråd 22. november uddeler sine syv priser ved det årlige awardshow, vil omkring 70 virksomheder og enkeltpersoner være blevet vurderet som modtager undervejs.

Det er i hvert fald det antal, der er blevet indstillet til priserne.

Antallet af indstillede virksomheder og personer er dalet noget i forhold til rekordåret sidste år, hvor der var over 100 indstillede til de syv priser.

De syv juryer - en for hver pris - er nu ved at gennemgå de indstillede, og herefter vil tre virksomheder/personer blive nomineret i hver kategori. Juryerne består blandt andet af sidste års vinder i den pågældende kategori og så et varieret udpluk af erhvervsfolk fra hele Viborg Kommune.

Awardshowet finder sted i Vibocold Arena torsdag 22. november, og konferencier er Huxi Bach.

Man kan finde alt om showet på awardshow2018.dk - der bliver løbende opdateret frem til begivenheden.

Viborg Stifts Folkeblad vil som i de foregående år portrættere de nominerede virksomheder og nominerede personer inden awardshowet.

Erhvervspriser

Viborgegnens Erhvervsråd uddeler syv forskellige priser ved sit awardshow sidst i november. Priserne er disse:Erhvervsrådets årsprisIværksætterprisenMade in Viborg-prisenÅrets erhvervslederÅrets Viborg-talentÅrets medarbejderPrisen for bæredygtighed og social ansvarlighed

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce