Annonce
Viborg

700 kilometer i benene til fordel for legeheltene

Løberne nåede ved middagstid til Viborg Gymnasium, hvor blandt andre lektor Gitte Ulstrup koblede sig på. Hun løber med den gule kappe. Foto: Ole Bjærge.

Viborg: Den 700 kilometer lange løbestafet Heltestafetten 2021 fra Aalborg til København rundede Viborg ved middagstid, torsdag.

Ved Viborg Gymnasium overtog lektor Gitte Ulstrup stafetten, og hun fik følgeskab af en lille håndfuld andre løbere og satte kursen mod sygehuset i Viborg, hvor en kasse med Jumbo-bøger blev overrakt til børneafdelingen.

Heltestafetten, der afvikles i samarbejde med Mentordanmark, samler for Børneulykkesfonden ind til fordel for Legeheltene. Konceptet er ganske simpelt. Stafetten skal fra Aalborg til København, og de seje løbere skal på deres vej indsamle heltekræfter fra venner og familie i form af kilometersponsorater og mobilepay-donationer.

Annonce

Når stafetten er i mål i København, lægges alle bidrag sammen og doneres ubeskåret til Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce