Annonce
Håndbold

Aalestrup buldrer videre mod oprykning - ubesejret i 11 kampe

Jesper Olesens mandskab har haft en fremragende halvsæson i 3. division. Foto: Morten Dueholm
Aalestrup IF er ikke til at stoppe i denne sæson og kan gå til julepause med et forspring på fem point ned til nummer to.
Annonce

3. division, herrer: Der er ingen Viborg-hold i Aalestrup IF's pulje, så kampene mod Løgstør HK er de eneste lokalopgør i denne sæson. Lørdag mødte de to hold hinanden i Aalestrup Idrætscenter, og det var et ubesejret hjemmehold, som løb på banen til sæsonens 11. opgave i 3. division.

Det stod hurtigt klart, at Aalestrups plan var at presse tempoet i vejret, mens udeholdet tog det roligt og hellere slog bolden i gulvet en ekstra gang. Aalestrup og Løgstør fulgtes ad til 4-4, men herefter var hjemmeholdet i teten.

Specielt spillende træner Jesper Olesen var godt skydende og efter et spilstop, hvor han hyggesnakkede lidt med Løgstørs "bænk" og lige lånte et håndklæde til at tørre sveden af panden, bankede han bolden i mål til 13-10 efter 23 minutters spil.

- Især vi ældre på holdet har efterhånden mødt Løgstør i mange sæsoner. Vi kender hinanden på kryds og tværs, og der skal være plads til at snakke lidt indimellem. De er jo nogle rare folk, selv om de bor i Løgstør, sagde Jesper Olesen med et smil efter kampen, som Aalestrup vandt med komfortable 31-24.

Udeholdet bed ellers godt fra sig og fik udlignet til pausestillingen 14-14, men midt i anden halvleg var kræfterne ved at slippe op.

Aalestrups store drenge - ikke mindst Mikkel Høgh Nielsen i midterforsvaret - gik til stålet, og Løgstør måtte kæmpe hårdt for målene. Hjemmeholdet rykkede fra og kom foran 25-20, inden gæsternes drivkraft, playmaker Theis Hollænder, måtte se sit hopskud blive grebet ud at Lucas Sørensen i Aalestrup-målet.

Den store profil i Aalestrups angrebsspil var Søren Haslev Mortensen, som nåede op på 10 scoringer mod Løgstør.
Annonce

Lang vej endnu

Netop Lucas Sørensen, som afløste Anders Haagensen og stod hele anden halvleg, diskede op med flere fine redninger, og samtidig foldede venstrehåndede Søren Haslev Mortensen sig ud med stærkt angrebsspil. Han nåede op på hele 10 scoringer.

Løgstør mandsopdækkede det meste af anden halvleg Jesper Olesen, men det var uden den store succes. Der blev mere plads til andre spillere, og ud over Søren Haslev Mortensen udmærkede Christoffer Sørensen sig med godt fintespil i bagkæden.

Aalestrup kan nu holde julepause med et forspring på fem point ned til nummer to, Hjørring Håndbold. Ni sejre og to uafgjorte er det blevet til for Jesper Olesens mandskab.

- Vi har smidt to point, og det har været ved at spille uafgjort mod nummer to og tre på udebane. Det havde jeg gerne solgt den for inden sæsonen. I dag synes jeg, at vi var meget overbevisende i anden halvleg mod Løgstør, som er et godt hold, så vi skal helt klart være glade for de to point, sagde Jesper Olesen, som bestemt ikke tager oprykningen til 2. division for givet trods den suveræne halvsæson.

- Der er masser af svære kampe tilbage, så der er lang vej endnu, sagde Jesper Olesen.

Aalestrup IF - Løgstør HK 31-24 (14-14)

Håndbold, 3. division herrer

Topscorer Aalestrup: Søren Haslev Mortensen 10

Christoffer Sørensen kom på banen og gjorde en forskel med sit gode fintespil.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Viborg HK For abonnenter

2020 har været det værste år nogensinde - men forlængelse giver skadet stregspiller grønt fremtidshåb

Annonce