x
Annonce
Sport

Aalestrup har forstærket sig: Vi vil i top 4

Et bredt Aalestrup-mandskab har kvaliteterne til at ende i top 4 i håndboldherrernes 3. division. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Aalestrup IF har fået forstærkninger ind, hvilket giver forhåbninger om en placering i den rigtig sjove ende af håndboldherrernes 3. division.

Aalestrup: I sidste sæson endte Aalestrup IF på en femteplads i 3. division. Et dårligt første halvår blev afløst af et godt, og dermed endte man med en ganske hæderlig slutplacering.

En målmand, en streg og en bagspiller. Det er de tilgange, som Aalestrup har fået i løbet af sommeren. Og med kun én afgang er mandskabet blevet bredere. Det giver forhåbninger om at kunne forbedre sidste sæsons facit.

- Vi har 13-14 gode spillere nu, så vi er blevet bredere i forhold til sidste år. Vi vil gerne i top 4 i år, siger Aalestrup-træner Jesper Olesen.

Aalestrups sæson kastes i gang fredag aften, hvor de på udebane møder Nøvlings IFs andethold. Og netop det, at det er et andethold, som man skal op i mod, kan takket være en ny regel give grus i maskineriet.

- Der er kommet en lidt speciel regel, der dikterer at man må hive tre spillere ned fra sit førstehold. Vi møder nogle andenhold i den her række, og det er jo svært at forberede sig på, når de bare må hive dygtige spillere ned, siger Jesper Olesen.

Aalestrup-træneren har set lovende takter i opstarten. Specielt defensivt har hans mandskab set skarpt ud, og det er da også defensiven, som bliver afgørende for, om Aalestrup kan indfri top 4-ambitionen.

- Vores forsvar er blevet markant bedre. Sidste år lukkede vi faktisk mange mål ind, men i år bliver det vores forsvar og keepere, som bliver vores styrke. Det er i hvert fald det, vi har set i træningskampene. De har forbedret sig meget i forhold til sidste år. Det er dét, der skal præge vores sæson i den rigtige retning.

Aalestrup starter deres ligasæson fredag aften, hvor de tager en tur til Nøvling.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vi passer på hinanden

Annonce