Annonce
Håndbold

Aalestrup henter uskøn pligtsejr i Aarhus

Aalestrups spillende cheftræner, Jesper Olesen, kan glæde sig over sæsonens ottende sejr. Foto: Aalestrup IF
Annonce

Aarhus: Efter 10 kampe i håndboldherrernes 3. division er Aalestrup IF fortsat ubesejret. Søndag eftermiddag hentede de sæsonens ottende sejr ude mod Brabrand Håndbolds andethold, men de to point er så også det eneste, som de gråklædte tager med sig hjem.

Det var nemlig en uskøn håndboldkamp. Aalestrup kom egentlig udmærket fra start, og opbyggede hurtigt et forspring på seks mål, men derfra var der ikke meget, som hang sammen. Rækkens nummer et gik til pause foran med tre, og ifølge Aalestrup-træner, Jesper Olesen, bød anden halvleg ikke just på champagnehåndbold for hverken ude- eller hjemmehold.

Til sidst bed Brabrand en smule fra sig, men helt tæt på kom de aldrig. Aalestrup vandt kampen med to - 26-28.

- Det var ikke kønt. Det var en arbejdssejr. Vi tager de to point, og så er det rundt regnet det eneste, vi kan tage med os, sagde Jesper Olesen.

I årets sidste kamp skal Aalestrup op mod lokalrivalerne fra Løgstør, som nyder en sikker tilværelse i midten af tabellen. Og sådan et lokalbrag er noget helt specielt.

- Vi glæder os altid til at spille mod Løgstør. Vi kender hinanden godt, og vi har mødt hinanden mange gange de seneste år. Der er noget ekstra krydderi. Vi vil rigtig gerne slå dem, og de vil rigtig gerne slå os.

Aalestrup topper 3. division ganske suverænt med 18 point efter 10 kampe. Tre point ned til nærmeste forfølger.

Brabrand IF 2 - Aalestrup 26-28 (13-16)

Håndbold, 3. division, herrer

Mål for Aalestrup: Jannik Christensen 8, Nikolaj Mortensen 4, Mikkel Høgh 4, Simon Antonsen 3, Søren Mortensen 3, Jesper Olesen 2, Rasmus Jalk 2, Mathias Kronborg 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Regulering af landbruget går for vidt

Viborg

Demokrati er åben samtale

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce