Annonce
Håndbold

Aalestrup spiller for oprykning søndag: Champagnen er pakket

Aalestrup kan drible sig op i 2. division, hvis de vinder ude mod Vestbjerg søndag eftermiddag. Arkivfoto: Morten Dueholm
Aalestrup IF's håndboldherrer har haft en forrygende sæson i 3. division, og søndag kan holdet endegyldigt sikre sig oprykningen. Det kræver en sejr på udebane mod Vestbjerg IF.

3. division, håndbold: To nederlag til Hjørring Håndbold i løbet af de seneste tre spillerunder, har givet Aalestrup IF muligheden for at sikre sig oprykning til 2. division, selv om der fortsat resterer tre kampe.

Det kræver dog en sejr i søndagens udekamp mod Vestbjerg IF, som igennem en årrække har været en ond ånd for de gråklædte Aalestrup-spillere.

- Vestbjerg står ikke godt til os, og vi har altid haft problemer mod dem. Vi har kun slået dem én gang de seneste tre år, og det var tidligere i denne sæson, siger Jesper Olesen, som dog føler sig ganske sikker på, at Aalestrup i næste sæson skal spille 2. division, selv om hans mandskab ikke henter de to point søndag.

- Vi har jo fået chancen for at rykke op et par kampe tidligere, end vi havde regnet med, og jeg ser det på en måde som en gratis kamp. Vi vil selvfølgelig gøre alt for at rykke op så hurtigt som muligt, men vi føler, at vi kan spille frit, fortæller Jesper Olesen.

Det tager lige i underkanten af en time at køre fra Aalestrup til Vestbjerg, og klubben har lejet en bus, så spillere og supportere i fælles flok kan drage nord på.

- Og der skal nok blive lidt lir, hvis vi får en sejr. Så er der i hvert fald nogen, som tager fri på mandag.

Pakker I champagnen?

- Ja, det gør vi. Nu er vi godt nok mest til øl ude hos os, men jeg kan godt love, at der bliver gang i den, forsikrer Jesper Olesen.

Oprykningsræset - 3. division

1. Aalestrup IF, 31 point - 18 kampe

2. Løgstør HK, 26 point - 19 kampe

3. Hjørring Håndbold, 25 point - 19 kampe

* Holdene skal spille 22 kampe i alt

* Førstepladsen rykker direkte i 2. division

* Andenpladsen skal spille playoff

* Tredjepladsen bliver i 3. division

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Erfaren sælger tilknyttes Viborg HK

Annonce