Annonce
Erhverv

Århusiansk AI startup solgt til Indien for tocifret millionbeløb

Indiske Cactus Communications, der er leverandør af videnskabelig kommunikation, har for et stort to-cifret millionbeløb købt den århusianske softwarevirksomhed Unsilo stiftet af Mads Rydahl og Thomas Laursen. Arkivfoto: Axel Schütt
Cactus Communications overtager dansk softwarevirksomhed, der udvikler kunstig intelligens for at understøtte sin teknologiske platform.
Annonce

Business: Indiske Cactus Communications, der er leverandør af videnskabelig kommunikation, har købt Unsilo, der er en århusiansk softwarevirksomhed med services indenfor kunstig intelligens (AI) og Natural Language Processing (NLP) med speciale i text mining, lingvistik og datascience. Unsilo er stiftet af Mads Rydahl og Thomas Laursen. Det oplyses i en pressemeddelelse, at der er tale om en handel til et tocifret millionbeløb.

Medstifter Mads Rydahl var ansvarlig for produktdesignet af Siri, før det blev købt af Apple, og Thomas Laursen, medstifter og administrerende direktør for Unsilo udtaler i en pressemeddelelse:

- Ved at kombinere Cactus' størrelse og rækkevidde indenfor forlags- og pharmaindustrierne med Unsilo’s tekniske platform, kan vi forbedre både kvalitet og time-to-publication til fordel for alle vores kunder.

Annonce

3000 eksperter

Cactus Communications blev grundlagt i 2002 og er en ledende leverandør af videnskabelig kommunikation, der samarbejder med forskere på tværs af akademiske discipliner, universiteter, akademiske forlag, faglige sammenslutninger, og organisationer for at fremskynde forskningseffekten. Cactus er en international virksomhed med kontorer i London, Princeton, Singapore, Beijing, Shanghai, Tokyo, Seoul, Bengaluru og Mumbai. Der er en global arbejdsstyrke med over 3000 eksperter og kunder i 173 lande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce