Annonce
Viborg

Afgået ungdomsskoleleder vender tilbage til sit gamle job

Jens Brix nåede at være leder af Viborg Ungdomsskole i to dage. Foto: HCI
Jens Brix forlod for et par uger siden sit job som leder af Himmerlandscentrets Idrætsefterskole for at blive chef for ungdomsskolen i Viborg. Det var han i to dage, og nu er han tilbage i Himmerland.

Viborg: Opvasken efter Jens Brix' afskedsreception på Himmerlandscentrets Idrætsefterskole var knap nok sat på plads, før han vendte tilbage til skolen i Haverslev mellem Støvring og Hobro.

Receptionen blev holdt for et par uger siden, og anledningen var, at Jens Brix havde sagt sit forstanderjob op for at blive leder af Viborg Ungdomsskole.

Det nåede han at være i to dage, før han meddelte Viborg Kommunes skolechef Claus Drachmann, at han i øvrigt ikke ønskede at fortsætte - til nogen undren i Viborg Kommunes skoleforvaltning.

Jens Brix ville tilbage til skolen i Haverslev åbenbart.

I en pressemeddelelse fra Himmerlandscentrets Idrætsefterskole (HCI) siger Jens Brix i hvert fald:

- Jeg kunne bare mærke, at mit nye job (på ungdomsskolen i Viborg, red.) ikke var det rette match. Det tog jeg konsekvensen af og fulgte min mavefornemmelse.

Jens Brix skal atter være forstander, men denne gang sammen med Søren Troelsen.

Jens Brix Grønhøj erkender selv, at det er en noget usædvanlig situation, at han blot 14 dage efter sin afskedsreception er tilbage på HCI.

- Men jeg var ganske enkelt ikke færdig med HCI. Derfor er jeg også glad for, at jeg har fået muligheden for at vende tilbage, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Stafet klar med nye kræfter

Navne

En ildsjæl fylder 75 år

Annonce