Annonce
Viborg

Afgørelse: Lokalt bilsyn godkendte ikke rådden bil

Der var to ens biler i spil, da Jeppes Bilsyn i sommer blev anklaget for groft sjusk. Det konkluderer Færdselsstyrelsen.

Annonce
I juli blev Jeppes Bilsyn på Katmosevej i Viborg midtpunkt i en TV 2 Nord-historie om en Peugeot 806, der på ingen måde burde kunne gå igennem et bilsyn. Det gjorde den dog, og det var hos Jeppes Bilsyn i Viborg, at bilen med en gennemtæret forbro var sluppet igennem og solgt videre som nysynet.
Der blev indgivet en klage over Jeppes Bilsyn til Færdselsstyrelsen, der har til opgave at føre tilsyn med landets bilsynshaller. Indehaver Jeppe Jepsen har igennem hele forløbet holdt på, at der ikke på nogen måde kunne være tale om, at forbroen var sluppet igennem hans synshal. Overfor folkebladet forklarede han, at der måtte være tale om et svindelnummer, hvor bilen var byttet ud med en anden.
Det var da også det bærende element i det høringssvar, som Jeppe Jepsen sendte til Færdselsstyrelsen. Her var tilføjet detaljer om bilens tidligere ejer og om, hvordan det kunne lade sig gøre at snyde bilsynshallen.
Forklaringen har Færdselsstyrelsen taget til efterretning i sin afgørelse, der dog påtaler, at Jeppes Bilsyn forsømte at tjekke stelnummeret på bilen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce