Annonce
Sport

Afgørelsen nærmer sig - skarpe kandidater dyster om æren og et gavekort på 5000 kroner

Årets Sportsnavn 2020 - collage
Der er blevet stemt flittigt, og nu nærmer afgørelsen sig. Hvis du vil have en indflydelse på, hvem der skal vinde Folkebladets Årets Sportsnavn 2020, så er denne uge sidste chance for at placere din stemme.

Årets Sportsnavn: Skal det være Thijs Nijhuis, Jacob Neestrup eller Kristina Jørgensen der skal være Folkebladets Årets Sportsnavn 2020?

Det spørgsmål er der allerede rigtig mange brugere, der har taget stilling til via en afstemning på viborgfolkeblad.dk.

Og det er også ved at nærme sig sidste chance, hvis man vil have indflydelse på, hvilken af de tre skarpe kandidater, der skal løbe med denne udgave af folkebladets hæderspris.

Afstemningen lukker nemlig søndag den 24. januar, hvorefter det er op til juryen med borgmester Ulrik Wilbek og sportsredaktør Danni Kristensen at træffe den endelige afgørelse om, hvem der skal have prisen.

Afsløringen finder sted i en direkte udsendelse på viborgfolkeblad.dk, hvor vi udover juryen, håber at have deltagelse af de tre kandidater.

Udsendelsen sendes mandag den 1. februar klokken 16.00.

Med prisen som Folkebladets Årets Sportsnavn følger naturligvis en hel del prestige, men prismodtageren får også et gavekort til Vi er Viborg på 5000 kroner, ligesom folkebladet også giver et diplom med et billede af modtageren, som kan hænges op i hjemmet.

Folkebladets Årets Sportsnavn

Folkebladets Årets Sportsnavn skal gives til en atlet, et hold eller en træner fra Viborg Kommune eller med tydelig tilknytning til kommunen, som i det forgangne år har ydet en præstation, som har gjort Viborg Kommune ære.

En præstation, som har sat Viborg på landkortet nationalt eller internationalt.

Prisen skal ikke nødvendigvis gives til verdensmestre eller udøvere på absolut eliteniveau, men kan også gives til en person, et hold eller en klub, som i det seneste år har præsteret over evne og har leveret resultater, som overstiger forventningerne.

Præstationen skal dog være udfoldet på et elitært niveau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce