Annonce
Rundt om Viborg

Aflyst for anden gang: Kæmpe air-show bliver heller ikke til noget i 2021

Danish Air Show trækker som regel over 100.000 mennesker til, og det går ikke i disse coronatider. Derfor har arrangørerne allerede droppet Karup-begivenheden, der efter aflysning i år skulle have været afviklet den 20. juni 2021. Arkivfoto: Henning Bagger
Annonce

Karup: Kæmpe-arrangementet Danish Air Show i Karup er nu for anden gang aflyst på grund af corona.

Det oplyser Flyvestation Karup på Facebook og på en hjemmeside for Danish Air Show.

Begivenheden, der holdes hvert andet år og på skift mellem de tre jyske flyvestationer, skulle have været holdt i år på Flyvestation Karup. Men i foråret, da det stod klart, at det ikke ville være tilladt at samle så mange mennesker en søndag i juni 2020, blev showet i første omgang aflyst - og dernæst annonceret til at foregår den 20. juni 2021 i stedet for.

Men coronakrisen er som bekendt fortsat en realitet, som ingen kan sætte en sluttid på, og det har fået arrangørerne til at reagere igen. De skriver på hjemmesiden:

"Vi holder ikke Danish Air Show i 2021. På grund af usikkerheden om covid-19 og muligheden for at gennemføre et arrangement med 120.000-130.000 mennesker i 2021, aflyser vi nu Danish Air Show 2021. Selvom der ganske vist er lang tid til den 20. juni, hvor situationen kan være - og forhåbentligt er - en anden, så vælger vi ikke at bruge ressourcer på det meget omfattende planlægningsarbejde, som ellers skulle begynde nu.

Vi afventer bedre tider til den slags arrangementer, og i mellemtiden håber vi, at I får et glimt af vores aktiviteter på himlen af og til".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce