Annonce
Viborg

Afstemning: Kan Apple give 10.000 arbejdspladser

Følger der 10.000 stillinger med sammen med Apple?

Borgmester Torsten Nielsen skyder på, at Apples byggeri og senere drift af et datacenter i Foulum vil medføre 10.000 nye jobs. En IT-ekspert er lodret ueing. Hvad tror du?

IT-ekspert Poul-Erik Kamp giver ikke meget for borgmester Torsten Nielsen udmidinger om, at det kan skabe 10.000 nye jobs, når Apple skal bygge og efterfølgende drive et datacenter i Foulum.

Poul-Erik Kamp kalder det "storhedsvanvid, der nærmer sig det behandlingskrævende," mens borgmesteren selv er kommet med et modsvar til Viborg Stifts Folkeblad i dag.

- Han (Poul-Erik Kamp, red.) udtaler sig udelukkende ud fra, hvor mange it-arbejdspladser det giver. Jeg tror ikke, at der er nogen, som tror, at det vil give 10.000 it-arbejdspladser, for jeg ved ikke, hvor de skulle komme fra, siger Borgmester Torsten Nielsen og uddyber:

- Det, som jeg taler om, er de generelle arbejdspladser, og det er altså alt fra pedeller og rengøringsfolk til leverandører til Apples produkter og de virksomheder, som går ind og siger, at de vil være en del af det, siger han.

Men hvad tror du? Kommer der 10.000 nye arbejspladser i forbindelse med det nye datacenter i Foulum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce