Annonce
Viborg FF

Afstemning: Livelyd eller liveblog under Viborg FF's træningskampe?

Viborg FF spiller på fredag træningskamp mod superligaholdet fra AGF. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Folkebladet glæder sig til at dække Viborg FF's træningskampe i januar og februar, men vi har et spørgsmål til vores brugere. Foretrækker I livelyd eller liveblog? Deltag i afstemningen herunder og hjælp os med at give den bedste dækning.
Annonce

Viborg: Folkebladets sportsredaktion er klar til at dække Viborg FF's træningskampe i januar i februar. Fire træningskampe er planlagt på dansk grund med AGF som første modstander på fredag.

Men vi har et spørgsmål til vores brugere. Vi har mulighed for at reportere fra kampene på to måder og vil gerne finde ud, hvad I foretrækker.

Den første mulighed er livelyd. Her vil vi livekommentere hele kampen og selvfølgelig ofte opsummere, hvordan kampen har udviklet sig, så det vil være muligt at springe på undervejs og stadig være orienteret om, hvordan det er gået i kampen hidtil. Vælger vi livelyd vil der også være en liveblog, men den vil kun blive opdateret med stillingen, målscorere og få ord.

Den anden mulighed er den traditionelle liveblog, som I kender fra turneringskampene. Det vil sige skriftlige opdateringer med beskrivelser og vurderinger af kampforløbet samt stilling og målscorere.

Livelyd eller liveblog? Deltag i afstemningen herunder og vær med til at bestemme.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Caféansat blev stukket med køkkenkniv i halsen - men er nu uden for livsfare

Sport

Fisker forlænger med Viborg HK: - Specielt at være den ældste på holdet

Annonce