Annonce
Rundt om Viborg

Aften med vinder af "Alene i vildmarken"

Flemming Sanggaard, der blev vinder af "Alene i vildmarken", holder foredrag den 25. februar i Havredal Kulturhus. Privatfoto
Annonce

Havredal: Mange har fulgt med i tv-serien "Alene i vildmarken", og tirsdag den 25. februar har de - og alle andre interesserede - i Havredal Kulturhus mulighed for at møde vinderen af denne udholdenhedsdyst, nemlig falkoner og indehaver af Silkeborg Ørnereservat Flemming Sanggaard.

Foredraget, der begynder klokke 19.30, er arrangeret af Foreningen Norden Karup, Havredal praktiske uddannelser og Frederiks Jagtforening.

I "Alene i vildmarken" deltog et hold danskere, der enkeltvis blev sat i land på øde klippeskær i en fjord nord for Trondheim, hvor de under helt primitive forhold skulle forsøge at klare sig i længst tid.

Tv-seerne kunne følge deltagerne, der skulle forsøge at overleve med få redskaber plus et fiskenet. Nogle gav op efter en uge. Andre holdt ud flere uger, før de gav sig. Til sidst var der kun Flemming Sanggaard fra Them ved Silkeborg. Han klarede 60 dage under de vanskelige forhold.

Foredragsholder Flemming Sanggaard vil i Havredal blandt andet vise videoklip fra før og under opholdet i den nordnorske natur.

Arrangørerne lover tilhørerne "en spændende og anderledes aften". Der er højst plads til 140 i kulturhuset. Billetter til 50 kroner stykket sælges efter først-til-mølle-princippet via internetsiden www.bemaerkedage.dk. I en pause vil der være mulighed for at købe kaffe og andre drikkevarer.

jøp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce