Annonce
Navne

Aktiv kvinde bliver 90

Torsdag 9. maj fylder Margrethe Ravnsbæk Bruun 90 år. Privatfoto

90 år: Torsdag 9. maj fylder Margrethe Ravnsbæk Bruun 90 år.

Margrethe Ravnsbæk Bruun er født på en landejendom på Gl. Aarhusvej i Viborg i 1929. Stuehuset og en del af staldene, som blev bygget af hendes forældre, er stadig bevaret, men er i dag en del af del af Viborg by.

I midten af 30'erne solgte forældrene gården og flyttede til Horsens. Margrethe Ravnsbæk Bruun blev handelsuddannet på Horsens Handelsskole og har arbejdet i forskellige butikker i Horsens, Esbjerg og København.

I 1964 blev hun gift med Martin Ravnsbæk Bruun, som var gårdejer i Tind og senere Sahl. De fik tre drenge, som i dag bor i Viborg og Aarhus. Senere i 1986 flyttede parret til Bjerringbro. Martin Ravnsbæk Bruun døde efter 54 års ægteskab og 93 år gammel i 2018.

Margrethe Ravnsbæk Bruun har været aktiv med forskelligt kirkeligt arbejde herunder syv år som medlem af menighedsrådet i Sahl, og hun var i 29 år frivillig ved Røde Kors genbrugsbutik i Bjerringbro.

Margrethe Ravnsbæk Bruun har endvidere været aktiv deltager i Indre Mission i Gullev og Bjerringbro.

I sin fritid har hun malet billeder og går meget op i havearbejde. Dagen fejres hos hjemme Margrethe Ravnsbæk Bruun, der stadig passer eget hus og have.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce