Annonce
Navne

Aktiv kvinde bliver 90

Torsdag 9. maj fylder Margrethe Ravnsbæk Bruun 90 år. Privatfoto

90 år: Torsdag 9. maj fylder Margrethe Ravnsbæk Bruun 90 år.

Margrethe Ravnsbæk Bruun er født på en landejendom på Gl. Aarhusvej i Viborg i 1929. Stuehuset og en del af staldene, som blev bygget af hendes forældre, er stadig bevaret, men er i dag en del af del af Viborg by.

I midten af 30'erne solgte forældrene gården og flyttede til Horsens. Margrethe Ravnsbæk Bruun blev handelsuddannet på Horsens Handelsskole og har arbejdet i forskellige butikker i Horsens, Esbjerg og København.

I 1964 blev hun gift med Martin Ravnsbæk Bruun, som var gårdejer i Tind og senere Sahl. De fik tre drenge, som i dag bor i Viborg og Aarhus. Senere i 1986 flyttede parret til Bjerringbro. Martin Ravnsbæk Bruun døde efter 54 års ægteskab og 93 år gammel i 2018.

Margrethe Ravnsbæk Bruun har været aktiv med forskelligt kirkeligt arbejde herunder syv år som medlem af menighedsrådet i Sahl, og hun var i 29 år frivillig ved Røde Kors genbrugsbutik i Bjerringbro.

Margrethe Ravnsbæk Bruun har endvidere været aktiv deltager i Indre Mission i Gullev og Bjerringbro.

I sin fritid har hun malet billeder og går meget op i havearbejde. Dagen fejres hos hjemme Margrethe Ravnsbæk Bruun, der stadig passer eget hus og have.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Nekrolog over Olaf Rye

Viborg For abonnenter

Student fra katedralskolen, boede i kibbutz og blev lærer for flygtninge: Mød den hjemløse mand i Trappetorvets venterum

Viborg FF For abonnenter

VFF's sportschef om aftale med Tottenham: - Det er et ekstremt stærkt signal og en stor cadeau til vores klub

Viborg HK For abonnenter

Godt på vej - men Viborg HK's stregkriger har endnu mange skridt at tage

Annonce