Annonce
Sport

Alhedens åbnede med sejr over Foulum

Alhedens vandt med 1-0 ude over Foulum. Arkivfoto: Jens Thaysen

I sæsonens første serie 2-kamp for de lokale hold besejrede Alhedens på udebane Foulum med 1-0.

Serie 2: Det var ikke altid lige kønt, da Foulum og Alhedens åbnede serie 2-sæsonen for de lokale hold med smal sejr til Alhedens.

Meget spil i første halvleg foregik på banens midte, og kom det endelig til chancer, var de to holds målmænd klar til at stoppe mulighederne.

- Det var en typisk første kamp, hvor der var mere fight end poleret fodbold. Der var mange tekniske fejl, men vi gik godt til hinanden rent fysisk, konstaterede Alhedens træner Søren Offersen.

Han så en lidt bedre anden halvleg, hvor indskiftede Christian Bräuner endte med at afgøre kampen med bare 12 minutter igen, da han på en tværbold pludselig stod ganske fri og lagde den under Foulums keeper.

Samme Bräuner havde faktisk et par store chancer mere, lige som Foulum også var tæt på til sidst, men her reddede Morten Sørensens i Alhedens mål.

- Bedømt over hele kampen synes jeg, at sejren var fortjent. Det var en lige kamp i første halvleg, men vi har overvægt af spil og chancer i anden. Og så var det bare fantastisk at få tre point på en svær udebane, sagde Alhedens-træner Søren Offersen.

Foulums træner Ulrik Sørensen var efter kampen ganske enig med sin trænerkollega.

- Det var fair nok, at vi tabte 0-1, men den kæmpechance til sidst... jeg fatter stadig ikke helt, hvordan Alhedens målmand reddede den. Vi ville gerne have haft et enkelt point, for vi kæmpede r... ud af bukserne. Men vi mistede en af vores boldfaste spillere i Jonas Flarup efter to-tre minutter, og det kunne vi godt mærke, sagde Ulrik Sørensen, som samtidig delte roser ud til den debuterende målmand Steffen Berg for flere gode redninger.

Fodbold, serie 2, herrer

Foulum - Alhedens 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Christian Bräuner (78.)

Tilskuertal: 125

Kampens spiller fra Alhedens: Morten Pedersen (målmand)

Kampens spiller fra Foulum: Steffen Berg (målmand)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce