Annonce
112

Alle måtte ud på gaden: Kaffemaskine skyld i falsk alarm

Alle fra bowlingcentret, bankohallen og BDO Lounge blev onsdag eftermiddag gennet ud på gaden på grund af en brandalarm. Foto: Andreas Søndergaard.

Viborg: En dampende kaffemaskine var onsdag eftermiddag skyld i, at brandvæsenet rykkede talstærkt ud til stadionbygningen på Tingvej i Viborg.

Kaffemaskinen i bankohallen havde mellem klokken 12.30 og 13 sat gang i en automatisk brandalarm, så alle brugere af både bowlingcenter, bankohal og BDO Lounge skulle ud på gaden.

Ifølge indsatsleder fra Midtjysk Brand og Redning, Anders Dahl Jensen, afgav kaffemaskinen, som stod i en gang, mere damp end normalt, og det aktiverede altså alarmen.

- Vi opfordrede dem til ikke at bruge den længere, for det bliver jo noget dyrt kaffe i længden, hvis vi skal ligge og køre til blinde alarmer, siger indsatslederen.

De personer, som blev gelejdet ud på gaden, kunne efter kort tid komme ind igen, da brandvæsenet havde fundet den harmløse årsag til brandalarmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

To gange Mads i spidsen for Wagner

Erhverv

Caribisk østat jagter investeringer og samarbejde: Delegation besøger Danmark for at finde inspiration til at forbedre vandforsyningen

Viborg

Kvindeløb kommer atter til Viborg

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];