Annonce
Bjerringbro

Alligevel timeparkering hos Spar

Spar-købmand i Bjerringbro, Karina Madsen er glad for, at Viborg Kommune har besluttet sig for at sætte p-skilte op på parkeringspladsen på Brogade. Foto: Morten Pedersen
Viborg Kommune vælger nu at sætte p-skilte med timeparkering op på p-plads ved Spar.
Annonce

Bjerringbro: Der bliver alligevel timeparkering på p-pladsen ved siden af Spar, der ligger på Brogade.

Det fortæller købmand Karina Madsen, der kort tid før jul blev ringet op af Viborg Kommunes direktør  for Teknik & Miljø, Hans Jørn Laursen, som kunne berette, at man nu havde besluttet sig for at indføre timeparkering i området.

Sagen om parkeringspladsen ved Spar tog sin begyndelse tidligere i december, da Karina Madsen valgte at hyre et privat parkeringsfirma i et forsøg på at sikre, at kunderne hos Spar kunne finde et sted at parkere.

Det havde i en længere periode været vanskeligt at finde en plads at parkere på - og det var, ifølge Karina Madsen, ikke blevet nemmere, efter at Viborg Kommune havde fjernet den parkeringsplads, der hørte til Sønderbro Forsamlingshus, der hen over sommeren blev revet ned.

Når Karina Madsen selv mødte på arbejde klokken halv syv om morgenen, var der således ofte kun en enkelt plads ledig, og de mange lastbiler, der skulle levere varer til Spar-butikken, kunne heller ikke finde et sted holde.

Det viste sig dog, at p-pladsen, som midt i december fik timeparkering, sat op af firmaet  Unopark, slet ikke hører til samme matrikel som Spar-forretningen - men er ejet af Viborg Kommune, og derfor måtte Karina Madsen hurtigt annullere aftalen med Unopark.

Annonce

Mangler stadig parkering

Problemet var dog stadig tilstede, og efter at flere lokale politikere også var blevet bekendt med problemet, besluttede man hos teknik & miljø, at der hurtigst muligt skulle indføres timeparkering.


Det giver ingen mening, at Viborg Kommune udvikler Sønderbro med nyt torv - der forhåbentlig vil booste handlen på Sønderbro, og så ikke indtænker flere parkeringspladser i området

Karina Madsen, Spar i Bjerringbro


- Det er dejligt, at der er taget hånd om situationen, siger Karina Madsen, der kunne forstå på Hans Jørgen Laursen, at man i forvaltningen ikke var klar over, at der var et problem.

Hun håber, at skiltene med timeparkering vil give kunderne til Spar samt de andre omkringliggende butikker bedre parkeringsmuligheder.

- Det giver ingen mening, at Viborg Kommune udvikler Sønderbro med nyt torv - der forhåbentlig vil booste handlen på Sønderbro, og så ikke indtænker flere parkeringspladser i området, siger Karina Madsen, der har fuld forståelse for, at mange private mennesker, der bor i området, har svært ved at finde steder at parkere deres biler.

Det håber hun, at Viborg Kommune husker at indtænke, når man går i gang med med den del af helhedsplanen, der involverer Sønderbro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce