Annonce
Viborg

Almind Forsamlingshus fylder rundt: Fejrer med jubilæumsfest

Almind Kultur- og Forsamlingshus fejrer 50 års jubilæum med fest. Arkivfoto
I anledning af at det er 50 år siden, Almind Kultur- og Forsamlingshus blev opført, bliver der budt op til dans i lokalerne.

Viborg: I 1969 blev Alminds samlingssted opført.

I årene siden har tusindvis af mennesker gået gennem dørene, når der har været gymnastik, foredrag, koncerter, udstillinger eller private fester.

- Før i tiden var det juletræsfesten og høstfesten, der sprængte alle rammer. Vi har haft mange gode ting i årenes løb, siger formanden for bestyrelsen bag Almind Kultur- og Forsamlingshus, Birtha Jessen.

Siden opførelsen er der blevet gennemført flere renoveringer, så huset nu står med nye gulve, nyt køkken, og nyt udendørsområde.

- Der har virkelig været bakket godt op om forsamlingshuset, og det håber vi jo vil fortsætte med de unge mennesker og børnefamilier, der flytter til området, siger Birtha Jessen.

Jubilæumsfest med koncert

For at fejre de 50 år inviterer bestyrelsen til jubilæumsfest lørdag den 7. september med musik og spisning.

Scenen indtages af sanger og sangskriver Signe Svendsen, der først blev kendt i 2001, da hun sammen med Rollo & King vandt Melodi Grand Prix med sangen "Der står et billede af dig på mit bord".

Siden har hun blandt andet turneret med Niels Hausgaard, udgivet tre albums og medvirket i tv-programmer med B. S. Christiansen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce