Annonce
Viborg

Alt er muligt

Maria Hinnerup var lettet og glad. Foto: Morten Pedersen
Viborg Katedralskole og rektor Helge Markussen siger i disse dage farvel til cirka 375 studenter, og de har faktisk mange muligheder - hvilket de også minder sig selv om.

Viborg: "Alt er muligt" står i disse dage på hvide T-shirts, som vil ses i bybilledet de næste uger.

Inden i T-shirten går en nybagt student, og den korte sætning rummer et budskab, som er vigtigt i disse år, hvor så megen snak handler om, at de unge mennesker i dage er presset fra højre og venstre.

Rektor Helge Markussen, Viborg Kateralskole, hilser den landsdækkende T-shirt-kampagne velkommen.

- Det er jo faktisk sådan, at man med en studentereksamen har rigtig mange muligheder. Nuvel, der er pres på de unge i dag, men en studentereksamen åbner også mange døre. Det, synes jeg, er et vigtigt budskab at give de unge, der i disse dage afslutter deres studentereksamen, fortalte Helge Markussen, inden han traditionen tro sammen med en par håndfulde nye studenter fra Viborg Katedralskole sendte Dannebrog til tops på skolens flagstang.

Annonce
Og synges skal der naturligvis.

Mange muligheder

Skolen siger i år farvel til cirka 375 elever.

De sidste eksaminer finder sted på onsdag, og så begynder de mange fester og naturligvis også den egentlige dimission, der holdes i gården fredag formiddag. I solskin!

19-årige Maria Hinnerup fra Stoholm afsluttede som en af de første sin studietid med en mundtlig eksamen i oldtidskundskab.

- Og det gik godt. Jeg er tilfreds, sagde en lettet Maria.

- Jeg er bare glad og lettet over, at det nu er overstået.

Maria skal arbejde i hallen i Stoholm i en periode, og senere på året regner hun med at tage på en stor rejse.

- Jeg har aldrig været i Asien, så jeg tænker på at rejse til Thailand, Laos og Vietnam, sagde Maria Hinnerup, inden hun skulle hejse flaget.

Efter sommerferien næste år har Maria planer om at læse til ingeniør.

- Jeg kan godt lide naturfag, og jeg har lagt mig fast på, at jeg vil læse i Aalborg. Der er der rigtig mange muligheder, sagde Maria.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Christian Sørensen efter to kampe og et point: - Lang pause er ingen undskyldning

Annonce