Annonce
Viborg

Alternativets formandskandidater kommer til Viborg

Alternativet skal have ny formand. Med en vis sandsynlighed kan vedkommende ses i Viborg onsdag aften. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
For første gang skal der findes en ny politisk leder af Alternativet. Hele seks kandidater vil tage over.
Annonce

Viborg: En demokratisk fest, kalder de det i Alternativet.

For første gang skal partiets medlemmer vælge ny politisk leder. Den nuværende af slagsen, Uffe Elbæk, har meddelt sin afsked. Siden da har hele seks alternativister meldt sig som interesserede i at tage over.

Onsdag den 22. januar lægger hele fem af de seks kandidater deres vej forbi Viborg Hovedbibliotek på Vesterbrogade. Det drejer sig om Josephine Fock (tidligere medlem af Folketinget), Mira Issa Bloch (medlem af byrådet i Skanderborg), Rasmus Foged (medlem af regionsrådet her i Region Midtjylland), Rasmus Nordqvist (medlem af Folketinget) og Theresa Scavenius (folketingskandidat).

På mødet vil kandidaterne kort præsentere sig selv, og herefter er der lagt op til, at alle deltagere får mulighed for at gå i dialog med kandidaterne.

"Det handler selvfølgelig først og fremmest om at finde den rette person, men det handler også om, at medlemmerne af partiet skal reflektere over og debattere, hvilken vej Alternativet som parti og bevægelse skal bevæge sig herfra. Kort sagt er der lagt op til en demokratisk fest med en bred vifte af kandidater med forskellig profil, og en proces, hvor så mange medlemmer som muligt inddrages," lyder det i en pressemeddelelse.

Festen begynder klokken 19. Alternativet Viborg er vært.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce