Annonce
Sport

Amalie Grøn scorede syv mod Ajax: - Det giver altid motivation med spilletid

Amalie Grøn scorede syv mål mod Ajax København og blev holdets topscorer i kampen. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Amalie Grøn fik muligheden mod Ajax København. En mulighed hun udnyttede til fulde - og mandag aften håber hun at udnytte chancen igen, hvis den byder sig.
Annonce

Håndbold: Amalie Grøn har stået en del i skyggen af Maria Fisker på venstrefløjen i denne sæson. Enkelte kampe har vi set hvad hun egentlig kan, blandt andet i den ene kamp mod rumænske Braila.

Og mod Ajax så vi igen, at Amalie Grøn sagtens kan være med på det her niveau, da hun fik chancen efter en skade til Maria Fisker.

- Selvfølgelig er jeg overordnet set godt tilfreds med min præstation i den kamp – der var lige lidt rust i første halvleg, men i anden halvleg havde jeg ikke noget at klage over, siger Amalie Grøn, som blev noteret for syv scoringer på ni forsøg i opgøret.

Og præstationen mod Ajax giver gode forhåbninger for foråret.

- Det giver jo altid motivation at få spilletid, og så håber jeg da altid på, at når jeg gør en god figur inde på banen, at det så giver lidt på et andet tidspunkt, siger Amalie Grøn.

Annonce

Klar til svær kamp

Mandag aften står menuen så på Nykøbing-Falster, og skulle det ende med, at Maria Fisker ikke bliver klar til opgøret, så er Amalie Grøn klar til at tage tørnen på venstrefløjen.

- NFH er et godt hold, men når man kommer med sådan en god præstation fra den sidste kamp, så giver det altid selvtillid og tro, at det nok skal lykkes, siger Amalie Grøn, som dermed også håber på, at hun kan gribe chancen, hvis den byder sig.

-  Der var rigtig mange gode chancer i Ajax - vi fik spillet forsvaret godt rundt, og der var rigtig mange store chancer til mig, som jeg heldigvis udnyttede - og det håber jeg bare sker igen mod Nykøbing, siger Amalie Grøn.


Det giver jo altid motivation at få spilletid, og så håber jeg da altid på, at når jeg gør en god figur inde på banen, at det så giver lidt på et andet tidspunkt.

Amalie Grøn


Og opskriften på en god kamp fra venstrefløjen er også helt på plads.

- Jeg har altid fokus på mit hurtige spil – kontrafasen og hurtig midte er meget vigtigt for mit spil. Så bliver jeg en del af spillet i stedet for bare at være ude på fløjen – og så skal jeg selvfølgelig have fokus på mine afslutninger, så de kommer i kassen, siger Amalie Grøn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce