Annonce
Sport

Ambivalent Viborg Q-anfører efter ærgelig sæsonstart: - Det var dejligt at spille igen!

Viborg Q U18-anfører Thea Andreasen var både skuffet og glad efter kampen mod Kolding Q. Foto: Anders Pørtner
På trods af et stort nederlag til Kolding Q, så var Viborg Q U18s anfører Thea Bønding Andreasen ved godt mod efter kampen. Mest af alt glædede hun sig over, at hun atter kunne spille om point på fodboldbanen.

Fodbold: Lørdag middag spillede Viborg Qs U18-hold sin første betydende kamp i næsten et halvt år, da man hjemme tog imod Kolding Q U18.

Spilleglæden var ikke til at tage fejl af, og især i første halvleg var det god kamp at være vidne til som fodboldelsker. Kampen var rig på tacklinger, gode detaljer - og desværre for Viborg Q også mål.

Første halvleg sluttede lidt misvisende 3-0 til Kolding Q, som var nådesløs, når chancen åbnede sig foran mål.

Kampen fandt sted på kunstgræsbanen ved Liseborgcenteret. Foto: Anders Juel Pørtner

Kampen skulle dog afvikles uden tilskuere, og de, der alligevel ikke kunne dy sig for at kigge med, valgte fornuftigt at stå med afstand til både hinanden og banen på de forhøjninger, der omkranser kunstbanen ved Liseborgcenteret.

Annonce

- Fedt at spille igen!

Kampen sluttede 6-0 til Kolding-holdet efter en anden halvleg, hvor det kunne ses, at hjemmeholdet løb tør for kræfter og stadig manglede den sidste kampform.

- Det var langt fra vores bedste kamp, og jeg er skuffet over, at vi ikke fik mere ud af det. Men vi skal huske på, at det her var vores første kamp i et halvt år. Så vi skal bare tilbage på træningsbanen, sagde Viborg Qs anfører Thea Bønding Andreasen efter kampen.

Hun kunne fra sin position i bagkæden se sine medspillere kæmpe flittigt kampen igennem og var selv ved at fremtving en reducering, da hun kom højest på et hjørnespark sent i første halvleg.


Det var stadig fedt at spille, selvom det gik, som det gjorde. Det er altid dejligt at spille kampe.

Thea Bønding Andreasen, Viborg Q U18


- Det var stadig fedt at spille, selvom det gik, som det gjorde. Det er altid dejligt at spille kampe. Det er grunden til at vi træner, og jeg er sikker på, at alle sammen er klar på at gøre det bedre på torsdag, når vi skal spille igen, sagde Thea Bønding Andreasen.

- Hele perioden, hvor vi ikke har kunnet mødes, har vi haft træningsprogrammer og fodbold-udfordringer, som vi har lavet til hinanden. Det har holdt motivationen og vores fodbold-mindset lidt i gang, sagde hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Opvisning af Viborg FF - knuser Esbjerg med 4-0 i topkamp

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topkarakter til dødboldskonge, anfører, forsvarskrumtap og dobbelt målscorer - flotte karakterer til resten

Viborg

Har ikke modtaget en eneste krone i kompensation: Restaurant har holdt personalet på arbejde under nedlukning

Annonce