Annonce
Sport

Amerikaner siger farvel og tak i Viborg FF: Vil jagte en kontrakt i USA

George Fochive spillede sin sidste hjemmekamp for Viborg FF mod Thisted i november. Arkivfoto: Morten Dueholm

Den 26-årige midtbanespiller George Fochive har spillet sin sidste kamp for Viborg FF. De to parter kunne ikke blive enige om en forlængelse, og derfor løber kontrakten ud ved nytår.

Annonce

Viborg: Tilskuerne på Energi Viborg Arena har formentlig set George Fochive for sidste gang.

Amerikaneren, der kom til Viborg FF i 2016 efter en vellykket prøvetræning, har kontraktudløb til nytår, og den kontrakt bliver ikke forlænget.

Både spiller og klub udtalte sig ellers positivt om et fremtidigt samarbejde tilbage i november, men man har ikke formået at finde fodslag om en forlængelse.

- Vi har været glade for George, som har spillet en del kampe og været en god spiller for os i denne sæson. Derfor har vi også tilbudt ham en forlængelse, men det er ikke lykkedes os at finde en fælles aftale for fremtiden, siger Viborg FF's sportschef Jesper Larsen til klubbens hjemmeside.

Her kan sportschefen samtidig fortælle, at næste destination formentlig er hjemlandet USA:

- Vi ønsker ham alt det bedste og håber, at han finder en god klub i MLS, som han drømmer om, siger Jesper Larsen.

Det kostede angiveligt Viborg FF en lille million kroner at købe George Fochive fri i USA, men amerikaneren slog ikke rigtig til fra start, og i store dele af sin Viborg-tid har han været henvist til bænken.

I dette efterår har Fochive dog blomstret væsentlig op, og frem mod årets afslutning var han fast makker med Jeppe Grønning på den centrale midtbane.

Men trods sit nylige gennembrud vælger amerikaneren altså en anden vej.

- Det har været en svær beslutning for mig, fordi jeg har følt mig godt tilpas og haft en god rolle her. Jeg vil takke alle ansatte i klubben, trænerne, mine holdkammerater og alle de frivillige for en god tid i Viborg. Jeg har lært meget og mødt mange gode mennesker, og jeg er taknemmelig for at have fået chancen her, hvor jeg kom til som ung og har udviklet mig både som spiller og menneske, siger George Fochive, der også sender en hilsen ud til fansene:

- Jeg ønsker Viborg alt det bedste for fremtiden, og til sidst skylder jeg fansene kæmpe kredit. Tak for en evig støtte til klubben, uanset hvor svær situationen har været. Jeres passion er beundringsværdig.

Ifølge Viborg FF nåede George Fochive at spille 73 kampe og score tre mål i den grønne trøje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce