Annonce
Sport

Amerikansk gæst har imponeret cheftræneren

Johnny Mølby har især noteret sig, at Fochives fysik ikke er til at spøge med. Arkivfoto: Preben Madsen

23-årige George Fochive gjorde en god figur, da han fredag eftermiddag spillede en halvleg i træningskampen mod Skive. Træner Johnny Mølby er tilfreds med det, han har set fra midtbanespilleren.

»Solid« er det første ord, der dukker op, når man skal beskrive George Fochive, der i denne uge har været prøvespiller på Kirkebækvej. Den 23-årige amerikaner er muskuløs, og så er han ganske rolig med bolden.

23-årige George Fochive (t.h.) har imponeret Johnny ?Mølby i denne uge. I fredagens kamp mod Skive IK?leverede han en fin halvleg. Arkivfoto: Viborg FF.

I fredagens træningskamp mod Skive IK spillede han hele første halvleg, hvor Viborg FF havde fuldstændig styr på gæsterne. Og det gjorde han ganske godt. Man kunne se på modstanderne, at de slog sig på Fochive, som har vist sig frem som en yderst kompetent duelspiller på midtbanen.

Cheftræner Johnny Mølby var også tilfreds med sin gæstespillers indsats.

Annonce

»Jeg synes, han gjorde det rigtig godt. Han har efterladt et rigtig, rigtig fint indtryk. Fysisk er han meget, meget stærk. Og han er god i duelspillet og i boldomgangen. Jeg synes, han ser spændende ud,« sagde Johnny Mølby efter træningskampen.

Amerikansk mester

I 2015 vandt George Fochive, der er født i hovedstaden Washington D.C., den amerikanske fodboldliga MLS med sit hold Portland Timbers. Han spillede før det universitetsfodbold i Hawaii for Hawaii Pacific University. Og nu imponerer han altså som prøvespiller i Viborg FF.

Han har været i byen hele ugen, og nu er opholdet slut for denne gang, med mindre Johnny Mølby og amerikaneren bliver enige om, at det ville være flot med navnet »Fochive« på en grøn- og hvid-stribet trøje. Johnny Mølby afviser ikke, at han gerne vil se mere til George fra Washington.

»Det må tiden vise. Nu skal han lige have lov til at tage et bad, og så skal jeg have en snak med ham. Og så tager vi den derfra. Men det afhænger jo også af, hvad hans egen holdning er. Vi har aftalt, at han skulle træne med i denne uge, og så må vi tage en snak om, hvad der nu skal ske,« sagde han.

Annonce
Sport For abonnenter

Se videoanalyse og genlæs livebloggen: Viborg HK i total opløsning fik store stryg af lokalrival i første kamp om bronzen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Endelig hjemme: Nytorv duede ikke

Kultur For abonnenter

Marie er født, opvokset og bor stadig i Viborg: - Jeg har bare aldrig haft et behov for at komme væk

Alarm 112

Gasbrænder - igen-igen

Navne

Årets ærespris går til en flok, som hjælper tusinder gennem en livskrise

Formand for landdistrikter om penge til sportshaller i bytte for flere vindmøller og solceller: - Det er slet ikke nok

Viborg

Togbus, aflysninger og ventetid: Langvarigt sporarbejde går ind i den sidste fase - få overblikket her

Sport For abonnenter

Hendes Viborg HK-farvel kommer nærmere: - Jeg har tit prøvet at skubbe det væk og sige, at det først er om lang tid, men det er det ikke længere

Sport For abonnenter

Hjulmand udtager krykhusarer for at få dem gjort klar, når det bliver alvor efter sommer op til VM i Qatar

Viborg

Der blev sagt nej: Sagsøgte i geotermi-skandalen får ikke sagen prøvet ved Højesteret

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Rundt om Viborg

Spænding inden genåbning på søndag: Lokalt kulturtilbud forsøger sig for første gang efter to års corona-pause

Debat For abonnenter

Vigtige spørgsmål til dit lokale fjernvarmeværk!

Alarm 112

Salgsklar hash lå pakket i 34 små sølvpapirkugler: Politiet slog til mod hashpusher i midtbyen

Annonce