Annonce
Viborg

Andelskassen flytter fra Gravene: Færre kunder kommer ind fra gågaden

Andelskassen og direktør Kåre Skorstensgaard Nielsen rykker ind i Toldboden fra 1. september. Foto: Morten Pedersen
Et lysere og mere åbent lokale, kombineret med ændret behov hos kunderne, får Andelskassen til at flytte adresse fra Gravene til Toldboden.
Annonce

Viborg: De bor dejligt centralt i Andelskassen. På hjørnet af Sct. Mathias Port op mod Gravene kan man gå lige fra gågaden og ind i banken.

Men som tiderne har ændret sig, er der færre, der gør det - altså går ind fra gaden.

Derfor er den centrale beliggenhed på gågaden ikke helt så vigtig, som den var før i tiden. Og med mulighed for at flytte ind i de nye og moderne lokaler i Toldboden, har man valgt at flytte per 1. september.

- Man er stadig velkommen til at kigge ind, men vi kan bare mærke, at der er flere og flere, der klarer det elektronisk. Vi er lige så tilgængelige som altid, men man finder os altså på tredje sal i Toldboden i stedet for på hjørnet af gågaden, siger centerdirektør Kåre Skorstensgaard Nielsen.

Toldboden har nogle andre rammer end adressen på Gravene 1, og det lokkede.

- I det nye kan man se alle medarbejderne, når man kommer ind i rummet, i stedet for at nogle af dem er pakket væk bag en mur. Det er et lyst, åbent og spritnyt kontormiljø, og det er også noget, som kommer vores medarbejdere til gode, siger direktøren, der ikke har noget skidt at sige om den tidligere adresse.

- Det passer os bare bedre i de nye lokaler. Vi kan godt nok ikke tilbyde mulighed for bankboks her, men det er også et behov, der er for nedadgående. Sådan ændrer tingene sig, og vi vil gerne bare følge med, så rammerne passer bedst muligt til vores medarbejdere og kunder, slutter Kåre Skorstensgaard Nielsen.


Man er stadig velkommen til at kigge ind, men vi kan bare mærke, at der er flere og flere, der klarer det elektronisk. Vi er lige så tilgængelige som altid, men man finder os altså på tredje sal i Toldboden i stedet for på hjørnet af gågaden.

Kåre Skorstensgaard Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce