Annonce
Rundt om Viborg

Ny chef i Rema: Andrej fulgte drømmen om at få sit eget

41-årige Andrej Willer er ny mand i spidsen for Rema 1000-butikken i Stoholm. Han har fået indfriet en gammel drøm om at stå for sit eget. Foto: Uffe Salomonsen
Andrej Willer er ny købmand hos Rema 1000 i Stoholm, og det er en stor drøm om at komme til at stå i spidsen for sin egen butik, der nu er indfriet, fortæller han.
Annonce

Stoholm: - Det har været en stor drøm for mig at få mit eget. Der er rift om de stillinger, men chancen kom så her i Stoholm, og folk har taget rigtigt godt imod mig. Så det har været en god start.

Sådan fortæller 41-årige Andrej Willer, der er ny købmand i spidsen for Rema 1000 i Stoholm. Her tog han formelt over den 20. november, men havde da været i butikken siden den 1. november for lige at komme ind i tingene, møde de ansatte og danne sig et overblik, som han siger.

Han har været i købmandsbranchen, siden han som 21-årig blev elev hos Superbrugsen i Svenstrup ved Aalborg. Siden blev han salgsleder hos Føtex i Frederikshavn og kom senere til Hjørring, før han satte kursen mod Viborg og Bilka, hvor han var i mange år som salgsleder i både slagterafdelingen og elektronikafdelingen. Derefter var han leder af frugt og grøntafdelingen i Føtex i Viborg, før blev souschef hos Rema 1000 på Farvervej - ligeledes i Viborg. Nu er han så landet i Stoholm - og her er han landet godt.

- Alle er i branchen har vel en drøm om at få sit eget, og inden for Rema 1000 er man meget fri som købmand, selvom det selvfølgelig er en kæde. Vi arbejder efter en række værdier, og det giver vide rammer for at tænke selv. Man skal ikke følge en manual, siger Andrej Willer, der kan glæde sig over, at der allerede har været en god vækst i butikken i Stoholm.

- Alt er gået rigtigt godt. Og så kom der lige en mus, siger han med et smil med henvisning til, at butikken måtte lukke to dage i denne uge efter, at der var konstateret spor af en mus.

Andrej Willer har været i detalihandelsbranchen i mange år. Senest var han souschef hos Rema 1000 på Farvervej i Viborg. Foto: Uffe Salomonsen
Annonce

God handelsby

Også Stoholm som handelsby har gjort et godt indtryk på viborgenseren. Der er rigt handelsliv, en god handelsstandsforening, og folk støtter op om de lokale butikker, konstaterer han.

- Man kan godt mærke, at butikken i højere grad end i Viborg også er et mødested. Butikken har på den måde en enorm betydning for de lidt mindre samfund. Men derfor skal vi stadig være skarpe og møde folk positive med et smil og god service og en god butik at komme i. Ellers vælger de måske at tage til Viborg eller Skive, siger Andrej Willer, der håber at kunne bidrage til, at Stoholm vokser. Også i samarbejde med de andre butikker og dagligvarebutikker.

- Målet er at vækste, og potentialet er der både i butikken og i byen. Men målet er ikke at udkonkurrere nogen. Det er jo fint, at de lokale støtter op om flere butikker, siger Andrej Willer, der har planer om at samle folk til arrangementer, som Rema 1000-butikken vil stå bag - for eksempel et grillarrangement til sommer - eventuelt i samarbejde med andre i handelslivet.

Annonce

Elsker sport

Drømmen var som ung at blive jagerpilot - det blev ikke til. I stedet kom han ind i detailhandelsbranchen inspireret af sin kæreste, og her faldt han godt til.

- Jeg har taget masser af efteruddannelse i ledelse, og det med at udvikle medarbejderne er noget af det, jeg synes er rigtigt spændende. Og så er der jo kontakten med kunderne, som også er en de ting, jeg rigtigt godt kan lide ved jobbet, siger han.

Til dagligt bor han i Viborg med sin kæreste - han har selv tre børn på 7, 14 og 16 år og kæresten har også to børn, så der er nok at gøre i fritiden. Når der er tid til andet end familier og arbejde, så er han glad for sport.

- Jeg elsker sport, og jeg har særligt dyrket kampsport som kickboksning og taekwondo. Og så løb. Og som det er nu, er det løb, der er bedst tid til. Men det er også godt. Man får lige klaret hovedet, og så synes jeg i øvrigt, at man bliver bedre til at presse sig selv med alderen, siger Andrej Willer.

Der er mellem 25 og 30 ansatte i Rema 1000 i Stoholm. Fem er fastansatte, mens resten er praktikanter og ungarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Viborg HK

Kontinuitet på trænerbænken - Viborg HK forlænger med cheftræneren frem til 2024

Annonce