Annonce
Sport

Anfører bænket - et tegn på stor bredde

Anfører Jeppe Grønning måtte nøjes med en rolle som indskifter mod Kolding IF. Foto: Morten Pedersen


Den store bredde på Viborg FF's hold kom til udtryk mod Kolding, hvor anfører Jeppe Grønning og Mads Aaquist måtte tage plads på bænken.

Annonce

Fodbold: I sidste sæson gik Viborg FF's anfører Jeppe Grønning glip af to ligakampe på grund af karantæne. Ellers spillede han samtlige opgør fra start og blev kun skiftet ud én gang.

Onsdag aften sad han på bænken i denne sæsons blot anden kamp, og det var ikke fordi, at han var småskadet.

- Det handlede om vores gameplan og de typer, vi havde valgt i forhold til den. Jeg havde en snak med Jeppe i går (tirsdag, red.), og han var selvfølgelig skuffet over at skulle starte ude, men han tog det som en mand og har på intet tidspunkt i løbet af de sidste 24 timer været i nærheden af at sætte sig selv før hverken klub eller hold.

- Han har været sig selv og givet alt til holdet, og det gjorde han også, da han kom på banen, sagde VFF-træner Jacob Neestrup efter sejren over Kolding IF.

Ifølge Jacob Neestrup handlede beslutningen også om den bredde, der er i Viborg FF's trup, hvor der er hård kamp om pladserne.

Annonce

Har en klassebænk

Den store interne konkurrence gav desuden udslag i, at Jeff Mensah denne gang var blandt de foretrukne 11, mens Mads Aaquist, som begyndte inde i sæsonpremieren mod Hobro, var bænket.

Jeff Mensah kvitterede med to mål mod Kolding.

- Det var selvfølgelig dejligt, at jeg kunne bidrage med noget, og at vi fik tre point. Det er en skøn fornemmelse, så jeg er glad, sagde Jeff Mensah.

Han følte, at Viborg FF var oppe imod en god modstander, og det fortæller noget om 1. divisions kvalitet. Men netop Viborg FF's bredde ser Jeff Mensah som en stor styrke, der kan vise sig at blive en markant fordel i løbet af sæsonen.


Vi har 11 klassespillere, som spiller fra start, men vi har også en klassebænk

Jeff Mensah


- Vi har været i 1. division i mange år, og vi ved, at det er en vildt svær liga at spille i. Vi skal være helt klar hver eneste gang, og som hold har vi bredden til at være det, siger Jeff Mensah, som godt kan stille sig tilfreds med at være en del af et rotationsprincip.

- Hvis det er det, som fungerer, så er det så fint. Vi har 11 klassespillere, som spiller fra start, men vi har også en klassebænk. Dem, som kommer ind, kan bidrage med vanvittigt meget, for vi kan skifte spillere ind, der har samme niveau som dem på banen. Det kommer til at give os point, sagde Jeff Mensah.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce