Annonce
Viborg FF

Anfører gjorde rent bord - snuppede alle priserne

Jeppe Grønning modtog tre priser på Viborg FF's generalforsamling. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Jeppe Grønning blev torsdag aften kåret som Årets Spiller og Årets Fighter i Viborg FF. Derudover modtog han spillernes egen pris.

Viborg: Tre priser blev traditionen tro uddelt på Viborg FF's generalforsamling. De blev alle givet for præstationerne i sæsonen 2018/19.

Først gjaldt det spillernes egen pris, 80 Års Kruset. Jeppe Grønning, Alexander Fischer og Ingvar Jónsson havde fået flest stemmer, men det var anfører Grønning, som blev kaldt op som vinder.

- Mange tak til mine holdkammerater. Når man som anfører står i spidsen for et hold og skal tage nogle beslutninger, er man ikke altid gode venner med alle, men jeg er stolt over, at i hvert fald størstedelen respekterer, hvad jeg gør, sagde Jeppe Grønning.

Derefter skulle Årets Fighter kåres. Igen var Jeppe Grønning blandt stemmeslugerne - denne gang sammen med Frederik Brandhof og Jeff Mensah.

Og vinderen blev..... Jeppe Grønning.

- Det er jo ingen hemmelighed, at jeg har fået den her pris nogle gange. Nu har jeg modtaget den fem år i træk - plejer den så ikke at være til fast ejendom, jokede Grønning og modtog endnu et bifald fra forsamlingen.

Sidst, men ikke mindst, skulle Årets Spiller udråbes. Christian Sivebæk, Frederik Brandhof og Jeppe Grønning havde opnået flest stemmer, og igen trak anføreren det længste strå.

- Nu får han ikke lov til at sige mere, sagde VFF-direktør Morten Jensen og greb mikrofonen med et smil.

- Stort tillykke!

Tre priser og tre gange Grønning.

Og så var det ellers tid til stegt flæsk med persillesovs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Margrethe sejler igen

Annonce