Annonce
Sport

Anfører: Steffen og Ralf har taget en rigtig stor tørn

Jeppe Grønning er trist over, at det er endt med en fyring af Steffen Højer og Ralf Pedersen. Foto: Johnny Pedersen
Anfører Jeppe Grønning er trist over fyringen af Steffen Højer og Ralf Pedersen, som han mener har taget en stor tørn i klubben. Han kender dog fodboldens verden, hvor det oftest er trænerne, det går ud over i modgang, men hvor spillerne har et medansvar.
Annonce

Viborg: Anfører Jeppe Grønning begræder, at Steffen Højer og Ralf Pedersen mandag blev fyret som cheftræner og assistenttræner for Viborg FF.

Men han accepterer, at det er sådan, fodboldens verden fungerer.

- Det er altid trist. Det er et udtryk for, at vi ikke har nået vores målsætning. Så det er aldrig sjovt, og vi har alle en del af ansvaret. Det ender bare oftest hos trænerne, sagde anføreren, som føler, at den nu afgåede trænerduo er lykkedes med en del.

- Der var et stort oprydningsarbejde, da de kom til. Og det har de virkelig gjort godt. De arbejdede rigtig godt med de udfordringer, vi havde i forhold til kulturen. Den har de gjort meget ved, og de har altid sat klubben først og gjort, hvad de kunne for at skabe den kultur, som vi gerne vil have, der skal være i VFF.

- Så de har virkelig taget en stor tørn, men desværre lykkedes vi ikke med at nå de resultatmæssige målsætninger, og det er derfor, at vi er endt sådan her, sagde Jeppe Grønning.

- Det er vildt ærgerligt, for det er to personer, som jeg rigtig godt kan lide. Og det får det bare til at gøre endnu mere ondt, at de ender med ansvaret for det hele. De er kommet med alt, hvad de kunne og har gjort det i klubbens ånd, men det lykkedes ikke at fuldføre vores mål, sagde han.

Annonce

Bifalder ny strategi

VFF's spillertrup er allerede blevet spredt for alle vinde, da den korte sommerferie er begyndt.

Derfor har der ikke været et møde, hvor spillerne har talt sammen om fyringen.

Jeppe Grønning kan slå fast, at det ikke er spillerne, der har presset på for at få en udskiftning på trænerposten.

- Vi spillerne har i hvert fald ikke stillet nogle krav om noget i den retning. Vi har kæmpet til det sidste for, at det skulle lykkes at rykke op. Og det har trænerne også gjort.

- Vi spillere ved jo godt, at det oftest går sådan her, når tingene ikke lykkes. Nu må vi kigge fremad og håbe, at det der nu sker kommer til at bygge videre på det, som vi har arbejdet på og rykker os, så vi kan tage et skridt opad, sagde anføreren.

Spillerne er sendt på ferie, og det er lidt specielt ikke at vide, hvad man møder ind til om nogle uger.

- Vi havde mange kontraktudløb, så vi vidste jo, at der ville ske ændringer. Nu bliver de så bare lidt større end ventet. Men jeg kan forstå på Jesper Fredberg, at målet er, at der skal laves en mere langsigtet strategi, og det kan jeg kun bifalde, for jeg synes, at der er brug for en strategi, hvor man tør tænke lidt længere end det kortsigtede resultatmæssige, sagde han.

- Vi spillere kan kun vente i spænding på, hvad der kommer til at ske de næste par uger. Men der skal nok blive meldt noget ud, når den rigtige løsning er fundet - og så skal vi nok stå klar til at arbejde videre derfra, sagde Jeppe Grønning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce