Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Nu er der 51 nye, gamle spil til din Switch

51 Worldwide Classics har en stor del af de mest kendte og udbredte bræt- og kortspil, som fx texas hold'em, ludo og yatzy. Pr-foto
Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics er en samling af 51 mere eller mindre kendte spil fra hele verdenen, du nu kan spille på din Nintendo Switch
Annonce

Nintendo Switch egner sig utroligt godt til at tage med på farten, at spille to eller flere venner sammen og ikke mindst at kombinere de to muligheder. Det er derfor ikke nogen dum ide, at man med Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics (hvad er det lige med Nintendo og alt for lange spil-titler?) får hele 51 spil, som er gode på farten og gode at spille flere.

Spørgsmålet er så, om det er kvantitet over kvalitet?

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Annonce

Yatzy, poker og meget mere

Jeg vil mene, at det er både og. Kvantitet og kvalitet. De fleste af spillene kan du også finde i en fin, gratis version til din smartphone, men det ændrer ikke på, at de i 51 Worldwide Classics fungerer rigtig godt. Der gængse og meget udbredte spil som yatzy, poker, dam, ludo osv., men der er også en stribe spil, jeg aldrig havde prøvet før som shogi og hanafuda. Dertil kommer en stribe spil, som er lidt mere avancerede end klassiske terninge-, bræt- og kort-spil. Der er fx bowling, golf, slotcars, dart og et tank-spil. Faktisk to tank-spil.

Alle spillene fungerer overraskende godt, selvom curling godt nok er svært, og det fungerer særligt godt, hvis man er på farten med en god ven og skal slå tiden ihjel. Der er introduktion til alle spillene, hints til at blive bedre, achievements og en taknemmelig cpu-modstander, hvor man kan indstille sværhedsgraden fra virkelig let til virkelig svær.

51 Worldwide Classics er ikke noget AAA-spil, men det er heller ikke prissat sådan. Til prisen kan det anbefales, for der er timevis af underholdning i de mange spil, og de fungerer rigtig godt hver især, så der bør være noget for en hver smag.

Titel: Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics

Platform: Nintendo Switch

Udgivelsesdato: 5. juni 2020

De fleste af spillene kan spilles i håndholdt mode med almindelig controller, men det er også muligt at bruge den trykfølsomme skærm ved mange spil - og ved nogle, fx bowling, er det nødvendigt. Der er også spil, hvor man med fordel kan bruge sin bevægelsesfølsomme joycon, fx når man spiller dart. Pr-foto
Der er også mindre traditionelle men mere avancerede spil blandt de 51 titler. Man kan fx bekrige hinanden i tanks - eller spille sammen. Pr-foto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lommetyv på spil ved ishuset: Politiet opfordrer til ekstra opmærksomhed i sommerlandet

Sport

Økonomisk fordel og signalværdi - Viborg FF vil slå Vendsyssel og definitivt sikre sig andenpladsen

Annonce