Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Sigma Sport Buster 2000 er blændende god

Sigma Buster 2000 er det oplagte valg, hvis du vil cykle MTB om natten - eller bare efter mørkets frembrud, der kommer tidligere og tidligere på denne tid af året. Pr-foto
Buster 2000 fra Sigma Sport lyser op i mørket med et overflødighedshorn af funktioner og frem for alt: masser af lys
Annonce

Lad der være lys! Sigma Sport Buster 2000 er lidt forsimplet en cykellygte til godt 1500 kr.

Når konklusionen på denne test alligevel er, at man får utrolig meget for pengene, er det, fordi den ud over at lyse MTB-sporet eller landevejen op for dig i bælgravende mørke, også har et væld af monterings- og betjenings-funktioner, som du ofte skal betale meget mere for.

Om testen

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.
Annonce

Se og bliv set

Buster 2000 er ikke din typiske ”se mig i trafikken”-cykellygte. Den er lavet til, at du kan se, hvor du cykler, selv om du kører i en mørk skov eller på en uoplyst landevej midt om natten.

De 2000 i Buster 2000 er lumens, og oversat til noget mere forståeligt får det vejen foran dig til at fremstå klar og tydelig, når der ellers er helt mørkt. Du kan sætte den på høj, medium eller lav styrke og et hav af andre indstillinger, hvor den blinker i varierende intensitet. Der er faktisk lidt for mange indstillinger, for du skal igennem dem alle, hvis du springer den rigtige over.

Der følger et batteri på 6400 mAh med i pakken, så du kan køre i to og en halv time med lys på. Batteriet har usb-udgang, så du kan også give lidt strøm til din cykelcomputer eller mobil på vejen. Det er et plus. Selve lampen vejer kun 105 g, men batteri og montering vejer 350 g ekstra. Det er prisen for at ville køre i mørket.

Annonce

Montering og betjening

Jeg blev overrasket over, hvor meget udstyr, der rent faktisk var i pakken, da jeg åbnede for Buster 2000. Der er montering til styret, til hjelmen, alskens ekstra kabler, batteri og som prikken over i’et: en lille selvlysende fjernbetjening til at montere på styret. Når lampen så sidder på hjelmen, kan du nemt og bekvemt betjene intensiteten fra dit styr, trådløst. Det er smart og blev hurtigt min foretrukne måde at bruge lygten på.

Alt i alt leverer Buster 2000 på alle de punkter, den skal – og på en stribe punkter ekstra med den selvlysende fjernbetjening, batteriet, som også er en powerbank, og de mange monteringsmuligheder.

Pris og tilgængelighed: Sigma Sport Buster 2000 kan købes online og i butikker. Vejledende pris: 1.499 kr.

Der er alle ønskelige monteringsmuligheder med i pakken, så lygten kan sidde både på styret eller på hjelmen som her, så lygten ryster mindre og mere naturligt følger dit udsyn, når du cykler i mørket i skoven fx. Pr-foto
Batteriet monteres på cyklen eller medbringes evt. i en rygsæk. Det sørger for 2,5 time med lys - men kan også bruges som en powerbank. Der er rigeligt med ledning, så det fint kan nå, uanset om lygten sidder på hjelmen eller på styret. Pr-foto
Den lille selvlysende fjernbetjening, der følger med, er dødsmart. Den er trådløs og gør det nemt at styre lygtens intensitet, uden at du skal til at have hjelmen af, hvis den er monteret der. Pr-foto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce